funtasticko design

http://funtasticko.net

ADVERTORIAL : SNF (Saturday Night Fever) !!!

23 Komen

Acara perlumbaan malam terhangat di Malaysia telah bermula & sudah sampai ke Pusingan ke-3!!! Anjuran Ignition.my yang diterajui oleh bro Adian Yein dan rakan-rakan. Selain itu ada acara sampingan yang menarik termasuk jualan alat-alat “racing” & modifikasi selain pertunjukan DJ & aweks2 yang boleh membuatkan anda teruja, hahahaha…

JOM Lepak SNF!!!

* Iklan ni telah direka oleh saya & bakal masuk dalam majalah Hypertune & Shift tak lama lagi…kira promo awal untuk event ni la..😉

Kepada sesiapa yang berminat untuk “test power” kereta anda di Litar Sepang boleh la layari http://snf.my/

23 thoughts on “ADVERTORIAL : SNF (Saturday Night Fever) !!!

  1. kalau kereta power boleh la..

  2. bro nk beli tiket kt mne? huhu mcm nk pergi je

  3. ingatkan iklan ratu cantik..

    • hahaha…permintaan dari bro Adian, suh letak ramai skit aweks2 dlm iklan…kira tarikan utama selain race..

      • nampaknya kita takkan berubah juga kerana terpaksa ikut budaya barat menggunakan perempuan bukan pada tempat yg sepatutnya. menyedihkan sekali.

  4. tgk 1.8 open best oo

  5. OFF TOPIC:
    Bro campro perasan x, lagi 7605 viewers jer tinggal untuk capai sejuta funtasticorians…
    Kira blog bro campro dah semakin laris dah..

  6. Hope next time siapa2 yang pergi Event mcm ni tolong la hormat sikit kategori Campro walaupun korang xsuka,jgn la ketawakan,ejek2 diorg…”aku rasa mcm korang gelakkan diri korang jer”…

    • memteliti sesetngah rakyat malaysia rendah…
      nak wat cam ner.. Tapi sekurang2 jer ada gak mereka masuk.. yg ejek2 tu ada berani ker..

    • apa kurangnya dengan kategori lain, at least event ni ada buat kategori khas utk enjin campro sahaja..

      • Bro,nanti klau berkesempatan g event mcm ni tgok lah,geng2 kereta lain mcm sial,hmmmm diorg rasa kereta diorang dh bagus sangat kot

        Ayat yang aku paling benci dgr

        “kancil lagi laju laaa’….F**k

      • ye ke… nanti kita cadang kat bro adian suh buat open race untuk kereta malaysia je..tak kira la cc dia.. modified gile2 pun tak kisah..tangok sape yg laju..hahaha..

  7. bro, kalau blh kite takpayahlah letak gmbr awek2 litar tu, dajjal suke ooooo mcm tu, be more creative, i trust in u,tq

  8. Saya pun setuju dgn bro Iman. Kalau boleh tak yah bro, berdosa…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s