funtasticko design

http://funtasticko.net

VIDEO : Audi A3 Concept

4 Komen

Menarik video ni, terutama sekali di bahagian akhir menunjukkan kecanggihan sistem audionya, tak silap saya dari Bang & Olufsen..😉

4 thoughts on “VIDEO : Audi A3 Concept

  1. http://www.carsoftheworld.eu/index.php/News/daihatsu-to-cease-sales-of-new-vehicles-in-europe.html

    Daihatsu dah serender kat europe . 2 tahun lagi dah tak jual dah. sbb kos pembangunan nak bagi sesuai dengan regulasi europe termasuk emisi. Nampak gayanya Daihatsu fokus kat mesia la kot melaluu produa.. hehe

    • tu je la harapan diorg, melambakkan kereta2 diorg untuk didowngradekan kat sini & dijual dengan harga tak patut dengan harapan rakyat di sini yg mudah terpedaya dengan jepun akan membelinya, hahaha…

  2. konsepnya senang je.. kalau daihatsu da tutup, toyota pn da x mau men k-car apa kata perodua amek 100% saham dia balik, pastu kongsi platform dgn proton.. luaran je diorang re-style pastu most of part inside share.. wat identiti sendiri.. bila lagi kite nk jd cam hyundai dgn kia kan?

  3. Cadangan En.Nazri bagus. Kalau Daihatsu dengan Toyota tak berminat, P2 boleh kontrol market Asia…ke market Europe je yg diorang dah surrender, market Asia rasa masih popular lagi K-Car ni.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s