funtasticko design

http://funtasticko.net

1 juta pengunjung, terima kasih atas sokongan anda!!!

22 Komen

Jutaan terima kasih kepada anda yang setia bersama blog ini… akhirnya sasaran 1 juta kunjungan telah berjaya dicapai atas sokongan anda semua… teruskan bersama Funtasticko Design!!!

* blog ni dalam “silent mode” sebab kekurangan info & spyshots terkini, sedang mencari info terbaik buat anda semua… stay tuned😉

22 thoughts on “1 juta pengunjung, terima kasih atas sokongan anda!!!

  1. hahaha..dah sejuta… sayer org ker 1,000,070…

  2. tahniah bro..keep up the good work..make sure maintain scoop best2, espc on proton new model..hhehehe

  3. tahniah bro….. please update info terbaru proton… boring tak ada cerita baru..

  4. congratz bro..!!

  5. Tahniah Bro..!!!

  6. Congrazt bro… keep it up..

    xkn silent mode bro… korek2 la info terbaru..

  7. tq semua, sedang mencari info2 baru ni..buat masa ni belum ada yg menarik lagi…

  8. taniah bro… blog yg paling cepat update tentang proton ….. hope lepas ni blog ni jadi lebih agressif lagi…ahhahahahah

  9. TAHNIAH.

    Jadikan Funtasticko sebagai empayar berita automotif di Malaysia.

    Saya pengunjung yang ke Sejuta 602…terlepas keretapi laa pulak. Huhu

  10. Tahniah bro!!

    Keep up The gud work!
    Pasal post tu… Gali lg! Kasi cangkul habis2san!!

  11. tahniahh brader campropassion…kikikikiki….1 hari 3 kali lawatan…tp byak kosong je…pls improve bior mantop…

  12. syabas bro… kerana menjadi “jutawan” blog…. teruskan usaha mencari dan menambahkan maklumat perkembangan semasa dunia automatif untuk tatapan pengujung setia blog anda… saya harap.. ada lak new tshirt utk funtasicko blog fan… tahniah ke sejuta….

  13. tahniah….saya sendiri 8x sehari ziarah blog ni..kalau x outstation…hehehe…tp byk jadi silence reader jer…

  14. hehe… congrat!🙂

    cheers!

  15. Tahniah Bro Cam, Kawan2 sama2 kite bg sokongan padu. Bro cam tolong citer sikit macam mana kalau ada pengunjung blog nak bagi bahan? moga2 suatu hari Funtastiko berdiri sama tinggi PT.

  16. Tahniah bro Campro…dulu setakat baca Paultan dengan Motor Trader sebagai bahan rujukan industri Automotif..tp sebab laman web tu agak formal, laman web brader rasa lebih rileks..takde orang tak tentu pasal panggil org lain bodoh.
    So harap semua penggemar blog dapat memberikan pendapat dengan sopan dan beradap. Bahasa kita, budaya kita.
    Good job bro.

  17. tahniah bro…memang terbaik

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s