funtasticko design

http://funtasticko.net

Transformers versi China!!!

5 Komen

Adakah ini salah satu watak terbaru dari filem Transformers yang bakal ditayangkan tak lama lagi? Mungkin tak dapat dipastikan samada robot ni Autobots atau Decepticon…hahaha… mungkin ni pengganti Optimus Prime kot…😉

5 thoughts on “Transformers versi China!!!

  1. terbaik la..bila msia nk ada robot cmni ek??china dh ada..jepun pon dh ada..huhu..

  2. Kalau ini kat China.. maka aku ada terbaca satu blog tentang nih… ni bukan filem.. saja je depa bina buat tarikan.. depa bina dari kereta2 terbuang. itu benar robot yg sama lah.. nanti aku nak check

  3. dilaporkan depa dah bna 2-3 robot dari junk camni kat China .. jadi ini bukan autobot atau deceptikon.. ini adalah autojunk.. hehe.

    The statue was originally an old junkyard truck that was stripped down and rebuilt into what is pictured at right. As a result, the statue itself is actually built almost entirely from the truck’s parts, and weighs over four tons. The only parts of the piece that aren’t recycled from the vehicle are its head and weapon. The project also cost only $4,470 to build.

    kat sini Optimus Prime.. China gak. ada video

    http://www.odditycentral.com/news/worlds-tallest-optimus-prime-statue-unveiled-in-china.html

  4. Ada Cuci Cuci services kat dinding bangunan belakang robot tu yer!!!heheh…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s