funtasticko design

http://funtasticko.net

SouEast V4

15 Komen

Ni adik kepada SoEast V5, V4… nama kereta ni macam nama Kamen Rider la pulak, hahaha… tapi kalau tengok curve bumper belakang dia macam curve pada Proton Tuah.. dan kemungkinan besar juga lampu belakangnya akan ada iras2 dengan Persona R kot, saya agak2 je la..tapi lampu belakang dia menarik, so tak salah la kalau ambil sebagai rujukan, betul tak 😉

Advertisements

15 thoughts on “SouEast V4

  1. Side profile and rear die mmg lawa..

  2. Saya berkenan juga dengan rekaan belakangnya..overall biasa-biasa2 je..

    Harap Persona R lebih baik lagi daripada ni..

  3. sgt buruk…rekaan macam xde kemajuan..xde nilai euro langsung….rekaan tipikal cynaa..
    maruk pasaran eropah mesti xjalan..rekaan persona R 200% lebey menarik..boommm..
    lebeh sama dengan rekaan kebanyakaan keta hyundai…xleh bla..sape2 yg suka xpela..jiwa raga masing2…

  4. leh tahan gak.. tapi kurang berkenan

    btw proton sebenarnya tak decide lagi pun samaada nak produce Emas atau tidak. ampeh

    http://www.bernama.com/bernama/v5/newsindex.php?id=587739

    • faktor kos… platform nissan mahal sgt kot… mungkin proton decide nk develop platform sendiri, dan akan ambil masa yg lama, sbb tu xdpt nk bgtau tau bile nk launch.. mungkin proton akan bekerjasama semula dgn LG.. no body knows…

  5. err… tak decide bila nak launch.. tapi baca dalam artikel tu seolah2 proton macam nak tak nak je untuk produce Emas. ampeh sekali lagi.

  6. bro amando barrio dh tgk ke design persona R….?

  7. over all cantik, tapi tidak bahagian depannya… dah nampak mcm kereta2 subaru jer:)

    cheers!

  8. just an additional info since we are starting to get quite interested in knowing what is group N racing since its related to our proton neo which took part in aprc recently. moreover its been driven by our renown flying singh.

    so here it is.
    http://www.malaysiangp.com.my/files/u1/pdf/S1000KM11-Regulations.pdf

  9. depan forte, blakang sonata…bgs btol depa nih..huhu..

  10. looking good, except the front.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s