funtasticko design

http://funtasticko.net

ARTWORK : Sketch SUV rekaan saya dirender oleh Beardesign!!!

14 Komen

UPDATE : Terkini hasil kolaborasi Orang Lidi dengan Beruang, hahahaha…

Sketch Asal

Akhirnya sketch SUV Proton saya sebelum ni telah dirender oleh Beardesign. Memang menarik rendering hasil sentuhan Beardesign ini. Terima kasih Beardesign kerana sudi render skecth saya.😉

14 thoughts on “ARTWORK : Sketch SUV rekaan saya dirender oleh Beardesign!!!

  1. sya suke sketch bro campro g dari rindering tuh..

  2. ohh nice.. depan ada DNA Saga FL

  3. Ni boleh makan Audi Q3 kalau betul2 berkualiti. Jawapan Proton kepada nautica a.k.a Naughty Car.

  4. mmm…. nice:) rupa depannya kemas, simple n sporty. Mmg ada ciri2 DNA proton. Yg penting masih kekalkn design logo bersayap tu, mmg menawan:)

    cheers!

  5. aku sukaa!!!! tak sabar nak tunggu…🙂

    wlopun persona R bukan SUV….

  6. Macam mana dengan perkembangan Exora penyek..aka Proton Caldina…SUV dah jadi trend sekarang. Harga cantik..murah dari dari Nautica..baru ada org nak beli…

  7. dengar cite thn ni nissan nk kuar grand livina 5 seater pnye version.. pastu nissan march, sunny..

    • DSSZ ckap “usaha sama pertama PROTON Holdings dengan Lotus Group bagi pengeluaran kereta kecil global kini sudah memasuki peringkat akhir”, EMAS mungkin dlm fasa nak buat prototaip kot..tak lama lagi ada la tu road test..

  8. simple yet beautiful.

  9. saya suka yg atas.. nampak exklusif… disamping mengekalkan dna proton yg terbaru

  10. saya suka rimnya ,lampu depannya cantiiiik.bila ia dikeluarkan tak sabar lah

  11. side profile tu cantik dari segi cost mcmana.exora/preve punya da ok.jimat sikit.lagi2 bila nk repair ketuk2 semua senang sikit

  12. nak namakah apa ya suv ni

  13. mcmana dgn belakang

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s