funtasticko design

http://funtasticko.net

VIDEO : KIA Sportage ditemui!!!

7 Komen

Nampaknya ini adalah tanda KIA Sportage bakal memasuki pasaran tak lama lagi. Bilakah ianya dilancarkan masih belum diketahui, tapi dalam tahun ini juga. Ada yang kata ni SUV Proton, takde lah..sekali imbas dah tau ni KIA Sportage generasi baru..🙂

7 thoughts on “VIDEO : KIA Sportage ditemui!!!

  1. Dah pernah bawak kereta ni, awesome! Minyak je sakit sikit. Lampu belakang mmg tip top!

  2. info dari Arena kereta cakap KIA Sportage ni bakal masuk pasaran Malaysia 21hb Jun ni…tak sabar nak melihat secara “live” model yg mendapat anugerah best design dari Red Dot Design award..

  3. wow! mengancam pnye keta ni… skali sambar sodap ni…. tp… keta kia teruk ar gune.. spectra ak tu.. tiap2 blan wat hal.. huh~!

    klik:http://www.churpchurp.com/shahmi/share/CutestThingMY

  4. rakyat malaysia masih tunggu suv proton.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s