funtasticko design

http://funtasticko.net

PRU : Undi rekaan t-shirt yang paling anda minat!!!

9 Komen

Design 1

Design 2

Design 3

Sementara menanti info & spyshots terbaru, saya nak minta tolong undi rekaan t-shirt mana yang anda minat. Kemungkinan akan dikeluarkan jika ada permintaan. Kali ni versi warna putih pula, hitam dah selalu sangat..hehehe..terima kasih kepada yang mengundi.. 🙂

Advertisements

9 thoughts on “PRU : Undi rekaan t-shirt yang paling anda minat!!!

  1. tapi kalau design i tu die punyer Funtas ngan design warna hijau lagi lawa rasenyer. Sebab biru semua nampak tenggelam lak..

  2. Mintak2 t-shirt tu ada warna hitam juga. Untuk design 1 Funtas dan Design kalau warna hijau lagi cantik. Apapun ketiga-tiganya nampak cantik,

    • bro prolever & farid, sy sebenarnya dah try masuk hijau..tapi colour combination dia macam tak kena je…lagi 1 sy dh ambik kira faktor kos kalau jadi nak cetak nanti, sebab lagi banyak warna lg banyak pakai blok, so kos akan mahal..kalau boleh nak bagi harga yg berpatutan la.. thanks sebab bagi respons ye.. 🙂

  3. gua minat no 1. minimalist. hehe.

  4. Vote Design No 1…

  5. saya suka design no. 1…
    saya mesti pilih!!!

  6. tapi kalau ikut poll tu design no 3 & 2 paling banyak..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s