funtasticko design

http://funtasticko.net

Inokom(Hyundai) i10 facelift dilancarkan

8 Komen

Hyundai-Sime Darby Motors (HSDM) telah melancarkan versi facelift Inokom(Hyundai) i10. Ini menambahkan lagi pilihan bagi peminat kereta kompak setelah pelancaran Myvi baru ini. Boleh dikatakan major facelift juga dilakukan kepada model ini terutama di bahagian hadapan yg mengikut “wajah keluarga baru” Hyundai. Enjin CVVT 1.1l & 1.25l telah ditawarkan untuk model ini. Harga yang ditawarkan pula ialah RM47,988, RM50,688(1.25l standard) & RM53,988(1.25l high spec). a

sumber : paultan.org

8 thoughts on “Inokom(Hyundai) i10 facelift dilancarkan

  1. Lampu dengan grill depan tu ala Hyundai Tucson pun ader..

  2. bro yang hyundai grand starex fl 2011 model tu tak buat review ke?

  3. aik nape inokom buang meter suhu … hurm

  4. mmm.. yg tak mnarik i10 nie, lampu depannya. dah mcm mata org juling air jer… huhu…

    cheers!

  5. hmm….setelah diamati dengan ini saya memutuskan bahawasanya All New Myvi LAGI BEST…hehehe

  6. Tetap buruk.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s