funtasticko design

http://funtasticko.net

SPYSHOTS : Adakah ini Saga FL (Phase 2)????

28 Komen

Adakah ini Saga FL (Phase 2)? Jelas kelihatan pemberat yang tertulis H&T (Homologation & Testing) ditempat duduk belakang kereta tersebut. Adakah kereta ini sedang menguji enjin IAFM+ dengan kotak gear CVT atau manual terbaru Proton? Nampaknya mungkin tak lama lagi kereta ini bakal dilancarkan. Kita nantikan kemunculannya, kalau boleh pandu uji untuk melihat apakah perbezaan yang ketara dengan model sebelumnya.

sumber : www.sembang-auto.com

Advertisements

28 thoughts on “SPYSHOTS : Adakah ini Saga FL (Phase 2)????

  1. as i look closely through a blurry reflective window. i can almost tell that its a manual gear stick with shfter boot and the not so clear a ball type gear knob.

  2. off topic
    may 2011 car sales report.
    inspira 616
    kia forte 557
    honda city 533.

    so kia forte has slowly overtaken honda city.

    • kia forte take over at last lap….end of may..

    • Biasalah. Harga reasonable tapi features banyak. Mana tak orang berebut beli.

    • Bukan sebab tu la. Honda ada disruption supply part dari Jepun. Ada shohroom terima sebuah kereta je sebulan. Bulan ni dah ok balik production di Pegoh, Alor Gajah. Bulan depan Honda full production capacity, siang malam shift termasuk Sabtu Ahad.

  3. still dont have dual airbags? how to compete with myvi ahhhhhh

  4. aku cancel book 1.6 FL utk org rmh sbb nak tunggu FL IAFM +CVT… lama lg ke?

  5. saga cfe turbo perhaps? with manual stick

  6. pakai dashboard lama gak ke….. =.=

  7. Proton kata CVT akan diperkenalkan disamping ada pilihan untuk kotak gear auto, maksudnya kotak gear auto tu guna yang lama atau mungkin yang baru.

  8. kalau ada ambk gmbr sticker kat windscreen blh tahu spec ape dia test

  9. mungkin ada variant entry level

  10. lambat kang pembeli tak sabar nak tunggu terbeli myvi br lak

  11. will help much more if the photographer took a pic of the tag at the top right of the front windscreen =\

  12. mungkin saga turbo???????
    1.3 turbo….. ?????????

  13. kancil siapa la yang untung dapat masuk web funtasticko nih. 🙂

  14. hope that cvt will optimised rpm, cruised at lower rpm to reduce FG

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s