funtasticko design

http://funtasticko.net

MESTI TONTON : Padan muka, mentang-mentanglah pakai Nissan GT-R!!!

11 Komen

Ni la padahnya bila berlagak “samseng” di jalan raya…tak kira la apa kereta pun tapi perangai macam ni la buat orang menyumpah seranah secukup rasa..akhirnya bila dah terkena ni la dia padahnya…ungkapan yang paling sesuai ialah PADAN MUKA!!! Kejadian ini berlaku di Moscow, Russia. Selagi nama manusia kat mana ceruk dunia pun akan ada “spesies” macam ni..tak pasal-pasal rosak kereta orang lain yang tak bersalah..jadikanlah ini sebagai pengajaran ye 🙂

Advertisements

11 thoughts on “MESTI TONTON : Padan muka, mentang-mentanglah pakai Nissan GT-R!!!

  1. Bro kalau pakai skyline je dah kira samseng jalan raya ke? Hehe

    • kan sy cakap, tak kira apa kereta pun tapi perangai macam ni memang menyusahkan & menyakitkan hati org..kebetulan yang kena ni pakai Nissan GT-R, tu yang jadi tajuk dia… 🙂

  2. xmo komen sikap tp nk komen kete nie..kukuh..wlupn dh tibai kete org camni..hehe,..

  3. dia ingt ni road msia kot nk potong blah kanan….ni europe..potong kete blah kiri..aduhhh..

  4. hehe..mmg safety giler..dh rempoh 3 buah kete pun just gitu je kemeknya..terbaikk..

    opss..kembali kpd topik asal… :p

    • tu maknanya struktur rangka & badan kereta ni memang kukuh…bayangkan impak kereta ni merempuh 3 buah kereta yg tak bergerak tepi jalan tu, siap ada yg terbalik lagi..kalau tengok gaya rempuh kereta nissan gt-r ni yg teruk sepatutnya..proton kena kaji & belajar pasal struktur keta ni, boleh develop model baru dengan rangka & badan yg lagi kuat..:)

  5. Marketing dari nissan kot …testing kat lab tak leh caya sangat…nih diorang buat demo on-the-roadr untuk menunjukkan kualiti diorang.. hehe….

  6. kenapa nk proton jer kukuhkan rangka, pro2 xnak kukuhkan ker?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s