funtasticko design

http://funtasticko.net

SPYSHOTS : Exora turbo di NKVE

14 Komen

Spyshots terkini Exora turbo ini telah diambil dari www.arenakereta.com. Exora ini telah ditemui di NKVE oleh Ekin Nao (Gurunmaju). Jika diperhatikan pada spyshots di atas, Exora turbo itu menggunakan bumper yang berwarna putih, saya rasa itu sticker yang ditampal sebagai “camouflage” untuk mengaburi bentuk bumper yang sebenar. Harap betul la info Exora turbo ini bakal dilancarkan November depan.🙂

sumber : www.arenakereta.com

14 thoughts on “SPYSHOTS : Exora turbo di NKVE

  1. Salam,

    Pendapat saya,Ada iras2 Honda City model yang terdahulu dari depan klau refer Pic yang ketiga!

  2. Dah tak lama lagi ni gamaknya…Harga macamana pula..

  3. ape bende bende hitam atas bumbung belah kanan die tu. Global positioning system ker..

  4. Setiap kali spyshot exora turbo .. mesti ada tape kat A-pillar ape serang buat kat situ? ade wiring baru ke?

    atas bumbung tu astro kot prolever ..😛

    harap exora cvt dengan iafm+ keluar same ngan saga flx .. finger crossing..😀

    • tape yu x silap untuk cover wayar computer yg sambung ker engine. Situ jer pun yg boleh lalu. Mcm vw test golf la. Tape mcm tu ada jer.

  5. Emas versi VW (lepas beli Giurgaro) nak keluar end of 2011!!

    VW has said the release date for both the 1.0-liter petrol and 1.2-liter diesel versions of the three-door Up! is set for the end of 2011, where as the 5-door hatchback will be released come late 2012. By early 2013, they plan to launch the MPV version and shortly after that the electric-only Up!

    http://www.cbt.com.my/110721/vw-up-out-late-2011

  6. bro campro, saya ada email bro gambar flx. che tengok ada x..

  7. well..it looks somehow quite promising!

  8. i belive many will turn to proton,
    torque at 2000rpm on the sec sheet.

  9. Berapa harga on-the-road? Jika berbaloi boleh aku sambar sebijik lagi mpv… wohoooo

    • kene tunggu september to desember la. X pasti launch bile sebab banyak lagi test yg sedang berjalan.

  10. bagus la… lambat tak pe.. buat semua test supaya keluar tak de problem, kalau kereta ni kualiti ok dan harga mengancam percayalah yang mati2 kutuk proton tu.. telan balik kata diaorang.. ambik satu dan terus puji.. bab saing dgn kereta lain.. takyah cerita la..innova mcm hilux, livina kecik, avanza mcm van je, so proton… inilah peluang terbaik..takpayah lebih, at par je kompem dah menang.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s