funtasticko design

http://funtasticko.net

Khas buat penagih “Shisha” dari Porsche Design

2 Komen

Lepas ni ada jual kat kedai Pak Arab yang supply “Shisha”.. direka khas oleh Porsche Design.. pasti Pak Arab teruja, hahaha..jangan ada versi “candu” dah la lepas ni..🙂

2 thoughts on “Khas buat penagih “Shisha” dari Porsche Design

  1. haram ni buang duit dan buang masa je sapa2 yg isap shisha atau rokok.. takder kebaikannya di dunia dan akhirat.

  2. brape ribu plak n, paip die mcm steel. . porsche 2 mesti laju. . hehe. .

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s