funtasticko design

http://funtasticko.net

Spyshots terkini Persona R!!!

22 Komen

Gambar ini telah berjaya dirakam oleh bro Sopert salah seorang ahli group Autostylista. Tapi tak dipastikan di mana lokasi kereta ini ditemui. Nampaknya lepas ni makin banyak la spyshots baru, mungkin dah kurang “koyok” dibadannya..🙂

sumber : Autostylista

22 thoughts on “Spyshots terkini Persona R!!!

  1. Mcm area USJ…

  2. kalau persona kaler beribiru tu park kat tmpt satria merah boleh jgk compare besar x besar persona r tu…
    perasan x persona r cam senget sebelah or maybe perspektif pic kut

  3. Bilalah nak tanggal koyok Persona R nih..

  4. banding ngn satria merah tu mcm gabak jugak saiz dia…

  5. betul la nmpk senget la..

  6. kalau boleh release kereta ni pada Q1 2012 pun ok…jgn smpai Q3 2012 sudahlah..lambat sangat…

  7. tengah amik corner kot sbb tu nampak senget. proton ride and handling tu.

  8. senget sebab dalam proses transform ke autobots…🙂

  9. kalau amik gamba time tgh drive mmg camtu..

  10. Aku suka design trimming door (lekuk) pada design hyundai. Nape persona R tak buat design cam hyundai ye lekuk tepi dia tu lagi masyuk dan marbeles. Bulan depan lancar, hari ni gak aku booking.

  11. tp…klu camni je design sebenar persona R, aku x jd beli la… klu iras2 tuah / lbih cun dr tuah, ade hrpn aku beli

    • mmg cam ni le, ko x yah belilaa… bro ko tak tau ke ape itu mule test, ni bkn rupa sebenar, kalo bro nk tgk rupa sebenar, bro pegi carikkan/cabut tape kat body persona r tu, baru leh tau rupa sebenar..

    • kekeke..design macam mane bro nak beli? design macam lisa surihani?jelo?shakira?
      lain padang lain belalangnya..terpulang pada kehendak masing-masing.

      p/s : myvi tu design macam jelo kot..bro minat yang gitu ke? just kidding!

  12. Gamba distort tu biasala kalo amik gambar objek sedang bergerak secara digital dr kamera hp contohnya, lainla kalau pakai kamera yg lebih serious yg boleh ejas shutter speed.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s