funtasticko design

http://funtasticko.net

VIDEO Skodeng di test track Proton dari bro Unknown

11 Komen

Video ni saya dapat link dia dari bro Unknown. Nampaknya bersungguh-sungguh bro Unknown mendapatkan video ini untuk kita. Walaupun dalam keadaan yang kurang selesa namun bro Unknown dapat juga merakam beberapa kereta tengah testing time tu. Terima kasih bro Unknown kerana usaha anda,🙂

* macam ne nak tegakkan video ni ye? teleng leher saya tengok, hahaha…

11 thoughts on “VIDEO Skodeng di test track Proton dari bro Unknown

  1. Lain kali saya cuba record pakai dslr, masa amik tu pun tengah banyak anjing buat port kat area tu, betul cakap bro chor, banyak tempat skodeng dah kena pagar hijau.

  2. maaf ye jika leher2 anda terkehel melihat video ni

  3. wohoo bro…semangat kePROTONan sungguh…hutan belukar sanggup diredah…

  4. sila pusingkan screen anda 180 darjah utk melihat video ini…hehehe…baru x sakit leher..

  5. Adeh, terkehel leher maaa….. lain kali bawa playar kasi cut pagar tu, blh tgk dari dekat sikit… hahahaha~

  6. bawak playar besar kasi potong pagar… haha

  7. nie dah jd topik panas nie…” Aksi Skodeng Terlampau Proton Baru “…haha… :p

  8. bro klip terlampau bagus

  9. haha..

    obses ke aper ni, super geek u r. tapi usaha mu sangat dihargai.

    p/s : kawan tunggu je, malas nak tgk spyshot byk2. tak suprise nanti. penting standby duit by 2012. at least RM10k buat byr muka hehehe. kalau Proton PR mcm tak best, byk gak lagi product lain baru keluar masa tukn?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s