funtasticko design

http://funtasticko.net

Honda CR-V 2012 Concept

6 Komen

Adakah ini bakal Honda CR-V 2012 nanti? Nampak lebih menarik dan sporty. Boleh dikatakan rekaan ini ada elemen rekaan Volvo XC90/60. 🙂

6 thoughts on “Honda CR-V 2012 Concept

  1. denga cite..
    crv ni 7-seater tau..

  2. sunyi je post ni. haha

  3. hahaha… mmg org lebih nak tau keter Proton. antara sebbnya
    1- Kebiasaannya keter Proton keter yg mampu milik.. jdi post tentang keter2 lain nih.. biasanya lebih mahal.. banyak komen pun tak terbeli jugak.. hihi..
    2- Basher takkan bash keter2 lain.. jadi sunyilah post nih.
    3- Ada rasa bangga terhadap buatan Malaysia.. jadi mereka terpanggil nak komen pasal Proton. Contohnya macam aku ni bukan minat keter sgt.. tapi aku ambik tau pasal keter sbb Proton adalah kereta kebangsaan. gitu jugak dulu aku bukan minat Lotus sgt pun.. tapi sbb lotus ada link dgn Proton aku ambik tau jugak. huhu…. 4 dan seterusnya sila tambah..

  4. 4- kalau kite komen cakap CRV ni tak lawa ke tak bagus ke hape ke, bukan designer/engineer dia bace pun kat sini. tapi kalau kite komen pasal keta proton, ade harapan lagi la designer/engineer dia baca dan buat adjustment yang mana perlu. kekeke.

  5. kalau kita kutuk CRV pun, bukan ada org kisah.. hahahahaha…

  6. Cube tengok nh.. Kereta Honda CRV 2012 nh belum kuar tapi dah dapat real crash test.. Jenuh la pemandu die nak jawab..
    http://www.notcot.com/archives/2011/07/the-car-accident.php

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s