funtasticko design

http://funtasticko.net

FORD Evos Concept

2 Komen

FORD juga tidak ketinggalan memperkenalkan kereta konsepnya, EVOS di Frankfurt bulan hadapan. Nampaknya model ini juga memperlihatkan “global design language” baru mereka. Kinetik design telah diberi sentuhan yang lebih kemas & menarik. Rekaannya tidaklah terlalu radikal, tetapi cukup untuk menampakkan kehebatan rekaan tersebut.

2 thoughts on “FORD Evos Concept

  1. bukaan pintu itu..kacak teruk..lagi kacak smpai cacat kalau mampu buat utk production sales…huhu

  2. aiseh dpn dh mcm mitsu evo plak dah, atau kebetulan je? gril dah ok tp bila head lamp mcm tu plus dgn bumper dh mcm terikut plak dgn design evo
    apa pun ni concept jer, bila dh sampai final stage utk production biasanya sure lain, sialp2 kena tone down giler2 nya sampai nampak tak garang dah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s