funtasticko design

http://funtasticko.net

Audi A2 Concept

13 Komen

Kali ini giliran Audi pula menunjukkan kereta konsep A2 yang bakal muncul di Frankfurt tak lama lagi. Kereta ini merupakan kereta elektrik sepenuhnya & dijangkakan versi produksinya akan keluar dalam masa 2 tahun lagi. Nampaknya pengeluar automotif terkemuka dunia berlumba-lumba memperkenalkan kereta elektrik & hybrid sebagai alternatif kepada enjin petrol & diesel yang menyaksikan kenaikan mendadak dari semasa ke semasa.

13 thoughts on “Audi A2 Concept

  1. on styling bg aku biasa shj, takde wow factor mcm a1 concept mula2 dahulu. maybe terlalu safe or menjadi tepu design audi untuk segment sperti ini. on package design mmglah sgt better dari a2 terdahulu, lagi luas yang ini dan interior yg bagus. namun styling interior agak dull even for an electric concept car…

  2. proton perlu percepatkan Emas.

  3. new proton savvy drpd audi

  4. Ada kotak simpanan bawah seat. (Instead of underseat drawer). Macam seat motor. Memang tak pernah terfikir..

    Tapi bila dah duduk seat tu, tak boleh buka pula..emm..

  5. skrg baru pengeluar lain sibuk nk buat kete mcm proton dh buat..
    dulu proton buat gen2, bmw pun tiru jugak buat x6..proton buat persona, honda tiru jgk dgn latest civic..skrg ni audi tiru savvy plak..

  6. apasal terasa mcm tgk Savvy?..🙂

  7. makin byk pulak pngeluar keter yg kluarkn kereta sekelas dgn EMAS. silap2 EMAS tidak mampu bersaing jika ia lmbat berada di pasaran global.

  8. Savvy,savvy,savvy..klu Proton Savvy kna kutuk..Skrg AuDI??

  9. look like SavVy..

  10. Hohohoho, tak lawa.

  11. byk sangat kereta yg interior design lebih kurang sama seprti ini… dah muak tgk… tak ada yg berbeza ker?

  12. mmm… rekabentuk luarannnya kemas. mmg mcm savvy. sekali pandang ar. Cuma savvy terlalu bersegi2 garisannya. Itu jer yg spoil. yg lain ok:)

    cheers!

  13. simple, nmpk luas.

    i like🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s