funtasticko design

http://funtasticko.net

SEAT IBL Concept

5 Komen

Nampak macam Audi A4 Concept yang telah di”reskin/major facelift” aje model ni. Gril & hood depan dia shape macam Saga FLX je, hahaha… 🙂

Advertisements

5 thoughts on “SEAT IBL Concept

  1. dari tepi cam persona R.. agak2nye kereta tren skrg lebih kurang same

  2. selain seat ibiza, design yg ini mmg aku sukai..maybe sebab aku bias toward audish kot..huhuhu

  3. mmm… yg best tentang design kereta nie adalah first look pandangan depannya…cantik n bergaya. tapi keseluruhan termasuk pandangan sisi bagi saya x seperti design language yg baru. Teknik garisan biasa2 jer. Sama mcm konsep model proton perdana pun ada gak:) Mmg berkenan dgn V-shape bumper depan tu. Kalau la proton terus kekalkan V-Shape konsep yg ada pada exora dan diberikan dimensi dan variety sama seperti toyota prius:)

    cheers!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s