funtasticko design

http://funtasticko.net

SEAT IBL & SKODA Mission Concept

7 Komen

SEAT IBL Concept

SKODA Mission Concept

Trend styling untuk tahun 2012 & seterusnya rupanya macam ni. Tak hairanlah kalau Perona R nanti ada mempunyai elemen-elemen rekaan sebegini. Sepatutnya Proton dah boleh tunjuk Persona R Concept. Sekurang-kurangnya boleh dapat “feedback” dari bakal pembeli, betul tak?

7 thoughts on “SEAT IBL & SKODA Mission Concept

  1. SKODA tu sangat menawan…

  2. lampu blkg mission concept sama cam lampu led saya la

  3. saga je.. lampu aftermarket.. huhu

    • lampu aftermrket ada gak yg lg ctk dr yg ori
      bagi saya la, mgkn org lain tak setuju
      tambah daylight led kat dpn dh nampak cam golf pulak
      teringin gak nk try eagle eye gci bar tu
      bole la nmpk lampu cam design f10
      tp tak perasan la kan, waja tetap waja hehe

  4. Kalau Persona R ada elemen-elemen sebegini, mungkin kerana ada sentuhan Italdesign yg sudah dibeli VW kot.

    Berani ke Proton nak tonjolkan Persona R Concept sekarang? Tak takut jualan Persona sekarang jatuh? Rasanya Persona R dah ditonjol sedikit sebanyak melalui Tuah, kan?

  5. skoda & seat under voolkswagen. sah2 desgn dri italdesign… cume persona r tgi lg dri seat ni… rse2 dashboard pon mst same dgn persona r… mmg nmpk conti… cume proton kne pandai reskin balek je….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s