funtasticko design

http://funtasticko.net

SUV Youngman ditemui lagi!!!

23 Komen

Entah bila la model ini akan dilancarkan di China sebab sampai sekarang masih lagi menjalani ujian. Camouflage pun masih lagi banyak & berjaya menutup rupa sebenar SUV ni.  Kemungkinan besar rupanya macam Lotus APX/Proton MSX. Adakah Proton akan “rebadged” SUV ni nanti? Dengar-dengar masih “on” lagi project Iguana/SUV ni. 🙂

Advertisements

23 thoughts on “SUV Youngman ditemui lagi!!!

  1. head lamp nampak lawa

  2. ni baru betul2 camouflage..
    nampak mcm kereta burok je..
    hihi

  3. proton ajar lah dorg ni camner nak tampal2
    kesian aku tengok keta ni hahahha
    kdang2 model prototype ni leh wat promo free, bagi orang interested, kalu dah tempek2 mcm bdak skolah ni mmmmm x berapa minat nak tengok

  4. wiper belakang terjonjol…. hahahahahaha…

    p/s: sajer lawak di pagi hari nak start kerja.. 🙂

  5. tak sangka platform gen2 boleh jadi mcm nie.. bangga gak aku pakai keter nie.. hahaha

  6. salam bro campromania,

    ni ada update pasal INSPIRA R3 limited edition.. baru je kuar memo ni pagi td.. klu sudi boleh la tlg2 publish kn.. hehe… ;D

    http://proton-sales.blogspot.com/2011/10/inspira-r3-ready-for-booking.html

    • Kalu tengok pada range harga macam Inspira R3 ni guna varian 1.8E kan??

      • cosmetic change jer lah nie kan… tp 1.8MT nie lagi power dari 2.0CVT
        so bumper depan masih lagi kekalkan lah…. jimat cost lah tu

      • sah2 kt situ tulis no change on OTR price.. n engine 1.8MT..

    • cosmetik changes jer kan. Tapi sekurang2nyer harga x berubah berbanding buat pembedahan plastik kat 1 syarikat yg kos die beribu2, tapi dlm x d aper2 pun..

    • bro taboogen,

      ni bukan utk jimat cost..
      perceived value (full bodykit + Tyres + Rims) = rm9,000
      harga kereta sama, cuma x entitle utk free service 2 thun + discount.. tp pd sy customer still untung amik R3 ni..

      correct me if im wrong

      • bagi saya pun sama. Harga still sama plus x perlu dah nak modified aper2.

      • bro prolever,

        betul.. cuma sape yg amik inspira r3 ni tak entitle utk free service 2thun + discount.. tp klu sy, sy still akn beli inspira r3 sbb limited edition and takkan sama klu kita convert kt luar sendiri.. trust me sbb sy sndiri da bpengalaman convert kereta.. lebih2 lg sport rim kluar2 da 18″, da tntu arm n suspension die mmg ssuai n tuned utk rim 18″..

        correct me if im wrong

      • yeah..
        thanks for the info..
        sy dari hari tu lg tunggu inspira R3 ni..
        sbb hari tu denga cite hujung bln 10..
        igtkan senyap je..
        skrg da terbukti ade..
        Nazz : ade gmbar x ?

      • takin,

        nanti dah dapat bro nazz update la.. memo pun baru dpt pagi tadi.

  7. saya rasapun sama,mesti dia retune coz yg asal,mmg prtn tune utk rim 16 aje,klu utk rim 17,mgkin xperlu,tp 18,kena gak kcuali amik tuning asal lancer gt,tp ilang comfort. Mgkin xtukar abs n spring,tetapi suspension geomertri n chamber setting kena tukar ckit,br dpt balance. Stakat nih,yg saya tau n penah bwk, r3 punya produk,walupun handling lg bgs dr ori,tp xpenah sacrifice comfort.

  8. lagi gambar suv

  9. exora rear light should be changed or replaced to this

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s