funtasticko design

http://funtasticko.net

Proton sertai RAC Future Car Challenge lagi!!!

14 Komen

Ketika kita di sini sibuk dengan balik kampung & persiapan menyambut Idul Adha esok, Proton & pasukan “hijaunya” bersedia menghadapi cabaran RAC Future Car Challenge yang bermula esok. Yang menariknya team kali ini ada 2 orang awek & seorang lelaki. Nampaknya diorang ni beraya dalam EV & REEV masing-masing la kot jawabnya, hahaha… Apapun semoga berjaya & mengekalkan kejayaan tahun lepas. Kali ni Proton hantar 3 model, Saga EV, Exora REEV & Persona REEV.

* Saya mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Salam Idul Adha kepada semua..

p/s – awek engineer Proton tu gayanya macam cun gak, hahaha… 😉

sumber : paultan.org

14 thoughts on “Proton sertai RAC Future Car Challenge lagi!!!

  1. Cunnye awak tu…nampak tepi je..adoinye pun

  2. bagusla siap apps azan & al quran…..
    tp meter kasi sleek lg…..alang2 guna tft lcd….
    ada aku baca mag kereta,ada artikel tu discuss pasal continental …mmg lawa2 meter company tu buat
    pernah jgk tgk live masa klims lps….mmg vibrance & mcm full hd grafik meter dia…haha~

  3. gambo depan pliz….. hehe

    bukan gambo depan keta tu ek…. itu dah selalu tengok… haha

  4. ape2 pun good luck…go proton….make our country proud..aduhainye..pun..ter,..ber..mer..

  5. Exora menang lagi!!! yehaa!
    1. Best Overall Extender Range/Plug-in Hybrid Vehicle
    2. The Most Energy Efficient Multi-Purpose Car-Prototype

  6. Bangga gila aku tgok dalam TV3 tadi..

    • Rally APRC pun menang beb. Sapu bersih 8 gelaran.

      *Tapi wartawan TV3 cuma duduk buat liputan kat service park je. Malas nak masuk track ke ape..

  7. bagi rakyat malaysia biasa,mood mereka biasa2.
    bagi saya dan bro2 sekalian peminat setia proton dan patriotic sangat2 membanggakan!syabas!

  8. diaorg biasa ajer coz semangat yg hilang. Mcm badminton gak,ckit2 lin dan terbaik,lcw nasib baik jer menang coz lin dan xda.
    Aper ni,menang is menanglah,kita patut berbangga ngan rekod mana2 org malaysia buat. Klu org luar,xpenah kita pertikai,klu org kita sendiri,bermcm2 sindiran n pertikaian. Mitsu evo tuh,pkai bkn enjin sendiri,tp kongsi ngan hyundai kia,tp xda plak org sebut enjin gema pada hyundai kia tuh enjin proven dlm rally, tp org sebut nama mitsu gak coz org xkisah enjin ke,gbox ke, yg janji,kete yg menang kete aper coz sume org tau, itu sume illegal klu on the road,yg penting platform@chasis.
    T27 menang,prius plug in mng,byk ke challenger diaorg? Exora menang lwn cheevy,vuxhall,tu dua company cikai ke?xphm aku. Aper2,congrat prtn, impossible is nothing as long as u dare to try n change.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s