funtasticko design

http://funtasticko.net

Suzuki Q-Concept & Regina

16 Komen

Suzuki Q-Concept

Suzuki Regina

Suzuki bakal memperkenalkan kereta konsep yang diberi nama Q-Concept & Regina. Bakal dipamerkan di Tokyo Motor Show tak lama lagi. Q-Concept ni nampak macam kereta mainan je. Regina pula memberi gambaran bakal kereta kecil global generasi baru Suzuki.

* agak sibuk sikit sekarang, sambil menanti spyshots & info terkini..kalau ada kongsikan la ye..🙂

16 thoughts on “Suzuki Q-Concept & Regina

  1. Mmm… alahai.. comel molek jer:) Mcm kereta mainan jer… x sesuai ar utk mass production.

    cheers!

    • mmg “cute-mute” kete2 nih🙂

      tp ntahlah,
      rasa2nya kalu ada kete2 ni, lg sesak jalanraya mgkn?
      letakla reev ke, hybrid ke, ev ke..kalu dh jem tu jem jugak.

      pessimis mode😉

    • Q Concept tu ilham daripada Portable CD player kot.

      Regina masih ada ciri2 Suzuki Swift. Minat dgn skema 3 tone dia..

  2. Regina = LOL

  3. regina = fusion antara classic dgn futuristik………….menarik gak

  4. Dalam paultan, JD Power keluar 2011 Malaysia Initial Quality Study (IQS).

    Siapa tahu methodology atau questionnaire bagi assessment ni?

  5. td nampak Exora Turbo warne gold ngah benti beli kropok lekor kt simpang berenjut, dkt2 sempadan pahang-terengganu, x dpt nk snap.. ngah kejar meeting kt teluk kalung.. mungkin arini atau esok naek la genting tu kot..

  6. actually im in love with retro design.
    i hope one day proton will produce a savvy sized retro designed car. it will be a fun to own sub compact.

    don’t worry malaysian is getting matured.

  7. Regina tu mcm rincarnation of Mazda carol tahun 60 an dulu je.

  8. Dok terbayang kalu Q concept tu Proton yg buat…menimbun la kondem2 kt Proton…x gitu?

    • Design exterior dan interior simple dan tak mengancam, apapun harap versi Proton lebih ‘ganas’ dan macho.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s