funtasticko design

http://funtasticko.net

KIA Ray

7 Komen

Ini dia KIA Ray, model k-car yang hanya untuk pasaran Korea sahaja. Lebih kurang macam Jepun la juga, JDM (Japan Domestic Model), khas untuk pasaran sana. Lepas ini mungkin ada geng baru Korea wannabe yang bakal mencabar Japan wannabe…

* kalau la Proton buat design ala-ala kiub/boxy macam ni sure kena “bash” kaw-kaw, macam la keluar nanti, macam mesin basuh la, peti ais la.. bagi saya design macam ni unik dan paling penting headroom dia memang baik punya..sesuai dijadikan mini mpv/van.. kalau jadikan company car, letak logo mesti nampak cute je…🙂

7 thoughts on “KIA Ray

  1. Bro campromania, COTY2U esok..update2 le..

    have some news from Proton 2, check out this vids http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SwPrJA74jnI#!

  2. terkenangkan Proton Juara yg xberapa nak laku..

    • tula org mesia ni mmg suka tgk luaran je…tapi juara tu kalau design dia cantik mesti jd mcm goreng pisang panas..dengar skrang harga juara blh tahan sbb ramai yg cari balik model ni wpun sparepart mahal…mungkin org baru sedar performance dia kot..dulu mengata x ingat kat model ni..for my cent…

    • memang dah terbukti…tula org kata alah membayar menang memakai sangat praktikal good value for money t…good job proton,org kite kalau nak beli kete biar asalkan nampak cantik praktikal lain cerita…

  3. Kia Optima + 2 Fridges = Kia Ray

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s