funtasticko design

http://funtasticko.net

I LIKE PROTON Special Edition (SE) t-shirt!!!

13 Komen

Kepada peminat PROTON, ini adalah khas untuk anda!!! Dapatkan t-shirt Edisi Terhad (SE) “I LIKE PROTON” rekaan ekslusif dari Funtasticko Design. Dicetak dengan teknologi terkini DTG (Direct To Garment) – terus cetak atas baju menggunakan printer khas berteknologi tinggi dengan sulaman di belakang.

Tempahan dibuka SEKARANG!!! Tarikh tutup tempahan ialah pada 21 November 2011.

Spesifikasi :

1. Cetakan “I LIKE PROTON” menggunakan teknologi DTG (Direct To Garment)

2. Sulaman berkomputer (embroidery) logo Proton di bahagian belakang.

3. Warna putih sahaja.

* Harga RM40!!! TERMASUK KOS PENGHANTARAN ( POSLAJU/POS EKSPRES )
* TAMBAHAN RM5 untuk Sabah & Sarawak
* Saiz S, M, L , XL, 2XL & 3XL SAHAJA (Material t-shirt : High Grade Cotton t-shirt UNISEX)

Klik imej untuk besarkan

Ukuran baju sebagai rujukan :

Kepada yang berminat sila ikuti langkah mudah ini :

1. Emailkan kepada campro_mania@yahoo.com :
– Nama penuh
– No Telefon/HP
– Alamat lengkap berserta poskod
– Saiz & kuantiti
baju

2. Buat pembayaran melalui akaun (cash deposit/online banking) :
– 156012048263 (Maybank) : Mohd Izarul Bin Mohd Zahari

3. Lampirkan (attached) slip/bukti transaksi pembayaran bersama-sama dalam email tersebut sebagai pengesahan tempahan & bukti pembayaran.

* Hubungi/SMS kepada saya Zarul aka campromania : 012-6945674, untuk maklumat lanjut & pertanyaan.

* Penghantaran bermula 2 minggu selepas tarikh tutup tempahan.
* jika berlaku sebarang kelewatan, makluman akan diberikan

Advertisements

13 thoughts on “I LIKE PROTON Special Edition (SE) t-shirt!!!

  1. saya ibu jari design nih…..
    biar tersedar sket T-shirt designer kat proton merchandise tuh….buat contemporari camnih arr baru cool. http://gizmodo.com/5858550/how-t+shirts-have-become-wearable-art
    just remind me how cool the indie T shirt designer are promoting their product during the gig. cool.

  2. cantik bro..tapi cadangan je la ye…..kalu word Proton tu guna tulisan style proton lagi ok……

  3. Alamak, kan protin sue bro campro pulak sebab pakai logo dia. Hati-hati. Kan ada yg dengki susah nanti.

  4. sy teringin nak beli , klu logo proton tu tukar yg terbaru lagi ok, yg warna perak

  5. bro. check this out. persona leak pic. http://forum.lowyat.net/topic/2108935

  6. baju berkolar ade x…kalau ade berape regenye…baju dgn logo ni pun dan cantik tapi setuju kalau gune logo terkini lagi cantik…

  7. GUA NAK BELI LA SATU BAJU LU! MURAH SIKIT BOLEH X? HAHAHAHA

  8. GUA NAK BELI LA SATU BAJU LU! MURAH SIKIT BOLEH X? HAHAH

  9. hi friend, my name Arthur from Indonesia Jakarta, bagaimana cara kalau saya hendak pesan ke Jakarta? apakah bisa? Please tell me. Thanks

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s