funtasticko design

http://funtasticko.net

TATA Manza Hybrid

10 Komen

Menarik juga design TATA Manza Hybrid ni. Terus terbayang Saga R kalau Proton masih lagi maintain styling cues Saga FLX untuk model baru nanti terutama pada lampu & gril. Amacam, boleh terima ke Saga R kalau style macam ni? hahaha…🙂

10 thoughts on “TATA Manza Hybrid

  1. Mmm… mgkin sama segment dgn saga flx. Depan dah ok la. Lampu n grill jer. tapi blakang…huhu. Rasanya kalau ada saga R nanti sepatutnya lebih baik drp nie:)

    cheers!

  2. Macam ni dinamakan sebagai Single Graphic Face tak bro Campro?

  3. depan dia menarik..
    tapi belakang dia terus out..

  4. honda city idsi?

  5. buruk gile. saga FLX lagi cantik dari ni.

  6. kalau saga replacement nanti saya suka kalau design depan dan belakang seperti P3-21a..kiranya identiti rekabentuk P3-21a dikekalkan untuk model2 yang akan datang..

  7. Skali tgok mcam Exora di ‘sedan’ kan he he he !

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s