funtasticko design

http://funtasticko.net

Kereta pemenang MyProton Makeover sedang dalam pembikinan

5 Komen

Nampaknya kereta Proton Iswara Aeroback pemenang ketiga MyProton Makeover, Norzamzarini Mohd Bajuri sedang dalam proses pembikinan. Kereta yang asalnya berwarna merah ini telah bertukar kepada warna oren, memang menyerlah betul warna ni. Kalau interior dia gabungan warna hitam & oren memang ngam sangat. Headlamp tu seelok-eloknya dia smoked la, baru la nampak moden, betul tak? Kereta ni bukan sekadar luaran & dalaman sahaja, tapi enjin pun R3 overhaul. Macam bawak kereta baru la jawabnya nanti. Macam mana la rupa kereta ini bila siap sepenuhnya ye…🙂

sumber : http://www.facebook.com/ProtonCars

5 thoughts on “Kereta pemenang MyProton Makeover sedang dalam pembikinan

  1. haha..R3 dept. tkde safety boot ke…adehh..peluang utk basher nih…keto den byk brg r3 ni. malu den……….

    • tak ada etika betul kerja kat worksyop/kilang.. apa daa… malu betul…

      p/s: tak ada mood nak tau pasal proton bila dah tau proton akan dpt kpd DRB, tak taulah apa yg nak jadi kat CEO DSZ nanti,.. kalau digantikan ngan org lain.. mmg mcm *@#$%$…

  2. hot news kenkawan, kat paultan ada org jumpa P3-21A atas carrier..

    http://paultan.org/2012/01/19/proton-p3-21a-tuah-spotted-on-carrier-along-the-guthrie/

    x lama dah nie agknye ek..

  3. semoga kereta ini TIDAK akan diubahsuai menjadi Saga LMST…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s