funtasticko design

http://funtasticko.net

Mitsubishi keluarkan “teaser” model konsep Geneva 2012

9 Komen

Mitsubishi dah mula “preview” model konsep Geneva 2012 mereka. Kemungkinan besar ia sebuah SUV dengan “family face” terkininya. Sekali imbas nampak macam model VW je, nampaknya inilah trend “family face”  kebanyakkan pengeluar automotif dunia sekarang.

* Proton masuk Geneva 2012 ke? “family face” baru Proton pun ikut trend macam ni gak, jadi mereka taklah ketinggalan.. hehehe… 🙂

 

Advertisements

9 thoughts on “Mitsubishi keluarkan “teaser” model konsep Geneva 2012

  1. bilalah proton nak buat preview ni..uhhuhuhuhu

  2. Geneva Motorshow 2012.

    Lotus ya, Proton tidak, atau Proton kongsi dgn Lotus?

    http://www.salon-auto.ch/en/exposants/?idIndex=3214

  3. Emm…Cantik grill mitsu..nmpak xclusive…banding ngn p321a…

  4. lampu macam mata transformers. memang smart bhgian grill dia. wuuuhh..

  5. now that is grilled!!!

  6. smlm buletin utama tv3 ada intrvw dgn drb-hicom tntang drection n planng utk proton. ada sesiapa dpt rekod ke intrvw smlm,bg lah link ye 😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s