funtasticko design

http://funtasticko.net

Jom UNDI Funtasticko Design!!!

38 Komen

Kepada sahabat-sahabat Funtasticko Design, inilah masanya untuk membuktikan sokongan anda kepada saya. Jom UNDI Funtasticko Design sebagai Best Auto Blog. Mana la tau dengan berkat sokongan anda semua blog ini akan lebih maju di masa akan datang. Buat masa ni takde la apa manifesto atau janji-janji pilihanraya yang boleh saya buat, cuma nak berikan yang TERBAIK buat anda semua. UNDILAH Funtasticko Design!!!

http://www.socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=17

38 thoughts on “Jom UNDI Funtasticko Design!!!

  1. Salam kenal…

    Mohon kerjasama strategik konsep tolong sama tolong …. Benjy vote saudara di Sosial Media Week dan mohon vote Benjy di kategory worst blogger.

    Ok sudah 1 vote untuk anda dari benjy … mohon bantuan juga😀

  2. i already vote for you….. still hard to challange the paul tan blog….all the best bro, at the end we have many variety’s and useful auto blog to reffered

  3. funtasticko ni hit bnyk sbb ada spyshot proton yg blog lain mcm paultan tk berani letak atas dasar copyright. funtasticko punya artikel pun bnyk dtg dar blog lain mcm arena kereta n paultan. review atau lain2 hal mmg funtasticko tiada. dan hit tinggi sbb komen2 yg ditulis oleh reader.

    emm mmg jauh utk divote sbg blog auto kerana bukan pure blog auto.
    tapi unik kerana gambar2 spyshot proton ja dan kelebihan mungkin ada kawan yg kerja dgn proton utk salur maklumat.

    • pt pun ada. Tapi sebab die ada talian exclusive dengan beberapa car maker kat malaysia, so no wonder la. Lagipun PT nh dah lama. dah lebih 5 tahun dah. Blog nh pun baru setahun dua. Arena kerata lak baru setahun jagung. Jadi org baru nak kenal. FD and AK lak semua baut sendiri. maksud saya, test drive, and others by the owner itself. Test drive pun pakai test drive unit. X d mcm short/ long term test car.
      Tapi aper2 pun, harap yg terbaik.

      p/s: bro akupunyer, PT pun ada cable gak. Tapi aper yg die takut adalah siarkan benda yg blog local blogkan dulu.

    • Tak silap aku blog PT wujud sejak sekitar 2001-2003 kot..yela mungkin PT baru abis SPM/STPM masa tu..Assume 2002 lah, skrg 2012 so dah 10 tahun ler..
      Dan blog PT pun terkenal sebab model2 spyshot Proton jugak… cuba tgk model2 kereta lain yang di preview kat situ, berapa je yg komen.. Tapi kalau kereta P1 huh..komen mcm dia tu seorang doktor + engineer + akauntan +economist + lawyer + businessman..

      Kalau bro Campromania dapat kekalkan blog FD ni, lama kelamaan boleh bersaing le dgn PT… blog FD ni awal2 dulu mcm takde apa sgt, tapi so far boleh dikatakan bnyk improvement dari beberapa tahun lepas..hehe..

      Bro, kasi je link tu kat facebook dan minta peminat2 like, kalau menang bro kena kasi lebih bnyk sepaishot…haha.. kalau dapat BEAT PT blog tu mcm P1 tewaskan P2 le kepuasannya..hehe

  4. aku punya – am i care bhasa melayunya ade aku kisah

  5. tak matang …berat sebelah… the best Auto Blog???

    worst…

  6. terima kasih kepada yang dah undi funtasticko design, yang belum lagi boleh la mengundi segera, buat masa ni ranking ke-2 belakang paultan.org

  7. tahniah… moga2 dpt beat pt🙂

  8. bro aku dah vote FD. aku pun harap FD dpt no 1. maybe aku sikit menyampah kat PT. aku pun harap bro vote blog aku, walau segmen sama tp aku x harap menang sekadar nk dpt top 10 dlm list tu..

  9. ini semua dunia punya hal…
    dunia..dunia…

  10. saya mesti pilih!

  11. aku pun dah vote… kasi naik

  12. dah voted dah..

  13. voted!😉

  14. hamba dah voted semalam utk FD….. klu mcm akupunya…. ini asam garam …. x kan ada org yg positif dlm dunia ni… kadang2 kita anggap unsur negatif yg x membina mcm angin yg lalu aje…. kat malaysia ni memang ramai org mcm ni…
    tahniah lah kpd akupunya… anda salah seorangnya…. dunia…dunia.

  15. cmne no vote…?? kne ade account ker??

  16. wowww nice entry indeed!! =)

    btw.. I just voted for you at Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012..

    Plsssss vote for me for THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 “click vote di link http://www.bicaramakdara.com

  17. jom kita pakat2 vote blog ni. ramai pengunjung blog ni, signup kejap je kat website tu. harap2 dpt no 1 lah. nak vote byk kali x boleh pulak. kalau x aku nak je tekan butang vote tu berkali2.

  18. 1Undi daripada saya…:-)

  19. saya pun dah mengundi juge……….🙂

  20. saya dh undi untuk bro….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s