funtasticko design

http://funtasticko.net

Siapakah bakal pemilik McLaren MP4-12C ini?

22 Komen

Siapalah yang bertuah menjadi pemilik McLaren MP4-12C ini. Tak silap saya lokasi gambar ini diambil di Pejabat JPJ Putrajya (kalau salah betulkan ye). Gambar ini saya perolehi dari blog blogsehenti.blogspot.com

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

22 thoughts on “Siapakah bakal pemilik McLaren MP4-12C ini?

  1. klu hrge lebih kurang ALZA SR…..aku nk sebijik….wahaha

  2. ishh…aku punya laa… aritu renew rotex parking kat situ jap… nampak aje korang nie.. saje buka pintu nak ambik angin luar.. he he…

  3. de 1 trjmpe kt KL plate WWF12

  4. mukhriz mahathir kot,
    kalau bugatti veyron pon mampu,
    apa tah lagi mclaren ni.

    tapi pelik apa la kerja dia tu sbnarnye..
    yg aku taw pengerusi SIC je

  5. tak silap sy bos NAZA punya..
    sbb 4 5 bulan lepas dia ada bgtau kt fb either nak bli mclaren or lamborghini

  6. kereta yang sama ada kat showroom… dalam gerage rumah atau sekali sekala ke litar sepang menunjuk… tu jer… supercar yang tak praktikal pun….. antara mclaren nie dengan R35….. R35 for me anyday.. enjin sama cc… sama kuasa… boleh at least duduk 4 org.. and boleh bawak gi giant tak sagat bumper hahaha

  7. btw i just voted for you for Worlds Bloggers And Social Media Awards 2012.. All the best ya… =)

    Plsssss vote me back for THE FUNNIEST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=23 “click vote di link http://www.afzalsukasuki.blogspot.com ya. Thank youuuu =)

  8. niceeee…kereta ni sangat best..tak kisah la orang cakap and compare kereta ni dengan 458 Italia, kereta ni terbaik dari setiap aspek berbanding 458 italia..ble pecut tinggalkan gallardo selambe je kot..haha

    • Kalau gantikan Nadmi Salleh tak pe.. tp kalau gantikan DSZ, that’s wrong step.. Kalau dia dgn DSZ co-op, mungkin Proton akan maju setapak lagi ?.. Who knows ?

    • TM + DSZ. Dynamic Duo kot. Sorang suka buat kereta cantik, sorang lagi suka buat kereta kualiti. Dua-dua minat kereta.🙂

    • bagi perodua tewas , still ada muka balik ke Proton

      OMG

      waja punya quality jual 90k bukan masalah (jangan lupa waja 4G18 banyak power window problem)

      savvy guna high-quality steel , xpaya airbags

      cakap xpaya outsource engine, tapi keluar savvy guna renualt engine (camxpro ?)

      guna duit develop sports car untuk proton , tapi jadi lotus europa dan proton all aluminium super MPV jadi lotus APX, develop 3.0 V6 supercharge engine (mana engine tu ?)

      waja punya promotion tag…. ASEAN answer to BMW (boleh menang bmw 1 series baru cakap besar)

      guna duit Proton develop sampah sampai habis, sekarang DSZ xda duit develop lagi best kereta dan engine pun kerana TM

    • salam tuan tanah, tolong create post baru… tak best nak cerita kat post ini..

      p/s: huisshhh.. pantang bawak kereta aku gi JPJ, ada ajer nak ambik gambor… ishishish…

  9. ni semua dunia…duniaa…duniaa

  10. “…iambil di Pejabat JPJ Putrajya (kalau salah betulkan ye)”
    btol sebtol btolnye…tempat cicak man bermain dulu…parcel D putrajaya.

  11. but ferrari 458 handling is far batter than this mc laren

  12. confirm…baru nmpak kelmarin depan mata! regristration plate : TMJ
    haha tengku mahkota johor punya…

  13. yg ni TMJ punya…sy sudah nampak plate no dia..TMJ kat kereta mclaren warna putih

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s