funtasticko design

http://funtasticko.net

TESLA Model X

7 Komen

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

Menarik rekaan CUV dari Tesla Motors yang diberi nama Model X. Model ini merupakan kenderaan elektrik yang bakal berada dipasaran pada 2013. Model X ini juga adalah hasil gabungan MPV yang mementingkan praktikaliti dengan gaya rekaan SUV.

7 thoughts on “TESLA Model X

  1. Dashboard terlalu modern. Mcm x berapa serasi jer.. Suke plain mcm jag lagi..

  2. eh mcm tuah in camouflaged plak aku tgk rear design dia nih…

  3. emm… mcam persona R kan kan kan… hehe…

  4. Apsal lah rear dgn tail lamp die cantik. Walaupun tgk dr sebelah sisi pun dah woww. Teringat P321A nye tail lamp baru tgk sebelah jer dah ramai komen mcm2. Haishhh…harap2 P321A pun mcm ni nanti which is unlikely.

  5. macam evolution dari gen2 kan.

  6. chrome lining keliling tingkap tu mcm dah jadi trend terkini plak ye. kalau p3-21a hitam buat chrome mcm tu lawa kot. kenapa kenapa kenapa proton tak buat kreta macam ni. aduhai.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s