funtasticko design

http://funtasticko.net

Misteri kotak hitam YES & Proton telah terbongkar!!!

30 Komen

Akhirnya misteri apakah yang berada di dalam kotak hitam YES & Proton telah terbongkar. Jika dilihat pada gambar di atas jelas ianya interior Proton Inspira. Terdapat sebuah i-Pad diletakkan di tengah2 centre console pada dashboard Inspira tersebut. Adakah ini permulaan kerjasama wifi dalam kereta antara YES & Proton? Sama-sama kita nantikannya pada 22hb Februari nanti. Terima kasih kepada sahabat kita bro Chor kerana sudi tag gambar ini kat facebook saya.🙂

30 thoughts on “Misteri kotak hitam YES & Proton telah terbongkar!!!

  1. Hebat la proton fans.. Smpai ke tahap camni.. Kalau proton tau agaknye mcm mane la eyh.. Hehehe..

  2. ..protonnn terus maraa untuk rakyat malaysiaaa… lagu proton

  3. cara marketing proton…p321A x reda lg…tiba2 ade benda baru kuar…mesti org igat ni ade kaitan dgn p321A…syabas proton…

  4. perhhh… teringat aku kereta night rider.. mesti pasti lagi byk eksiden.. hehe..

    • lol…aku rase kalo nak meningkat eksiden psl ni…7-8 thn dulu lagi dah ada lcd kat dashboard. ape bende la punye pemikiran. kalo proton buat semuanye negatif je dinmpkanye.

    • kalau bawak kereta macam orang gila, takde benda2 canggih kat dashboard pun boleh eksiden…

  5. Hope its also r3 tuned.. If setakat ipad kat tengah tu.. Haih.. Hampeh..

    Oh ya, SA proton ada share dgn saya, inspira ada promosi hebat sekarang, ada sesetengah branch offer discount smp 8k utk 2.0! So harga jual cuma 83k. Worth it I think. Tp semua kereta tahun 2011, nak clear stock la tu, over produce!

    Pening juga saya.. Nak tunggu p3 launch ke, atau dapatkan inspira discounted ni.. Kekawan blh tlg advise..

  6. berselisih dgn peugeot 408 putih berkoyok dgn trade plat K… x ingat.
    laju sgt pg2 ni… xtau kejar ke mane… tp mungkin da masuk hiway pantai timur skrg…

  7. skali inspira laaa..mati2 engt p3.huhu…….hamekaw ipad tr0s kt tgh2. engt tesla model X je ad?inspira pn adela.. go0d effort proton, keep the ideas co0ming..

    • Belakang set depan pon ad, bwah dari headrest untuk penumpang belakang. So total 3 ipad. Lupa nak beritahu, rim pon lain, bukan rim inspira r3 haritu. Pastu dlm box tu ad sound system, bunyi latar die vroom3 memang kuat la. Xtau la kn real inspira punya die record ke atau kete lain.

  8. Ada jugak baca promosi Inspira dapat iPad 2. Sekali proton nk buat iPad integrated terus kat dashboard ke apa ni. huhu. Anyway, kalau wifi dlm kereta tu bagi aku mmg its about time la. Aku pun ada terfikir nk beli Yes punya mobile wifi tu, letak dlm keter so semua penumpang bleh on9. Tak silap aku maximum 4 device je kot yg bleh on9 serentak.

    Harap2 offer mobile wifi ni tetap ada jugak utk model P3. yuran langganan percuma utk setahun ke😉 hehehe

  9. kenapa stereng tu tertutup? ada design ke kat inspira r3 ni?

    • Tula pasal, meter semua pon die tutup. Mungkin meter sampai 320km/h kot. Hahaha. Orang malaysia kn, lubang kecik2 pon boleh nampak semua. Hehe.

  10. Alah selekeh pulak dia tampal YES wifi huddle kat dashboard blah passenger tu. Plus lepas pulak endorse jpj ye ltk ipad integrated kt situ. Even myvi extreme pun lcd dia xboleh play dvd kalau kereta bergerak. Ke ipad pun custom jd cmtu?

  11. aku tggu bila pulak kotak hitam peek a boo P3-21A…

  12. pekaboo ni guna keta p3 la weii….betoiiii…bukan inspira mcm yg korang sangka tuuu

    • Ada box lain ke bro, aku pusing2 dah semalam, ada 1 box je. Mungkin ada box lain ke. Memang menyesal la klu ada tapi tak tengok.

  13. kerjasama2 macam ni lah yang saya suka. syabas proton.

  14. ada sape2 yg dah pernah guna YES servis ni? coverage dia ok tak?

  15. uwargh… ngantoknye… bende camni pun nk letak dlm kotak… haha…
    opps.. proton kn suke sorok2 dulu, last2 hasilnye… meh…. haha..

    • hasilnye…lahirnya insan2 yg iri hati, pns hati & sakit hati x tentu psl cam kucing x dpt mengawan cam lu ni ha…proton letak box tu dpn rmh lu ke? opss…silap..rmh banglo mewah lu…org dok rmh mewah mna beli keta proton,ye tak?

  16. bende dah lame org buat..in carpc..

  17. Pingback: Rahsia Kotak Hitam Proton Dan YES Telah Diketahui | sembang-auto.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s