funtasticko design

http://funtasticko.net

Peugeot bakal menggegar di Geneva 2012!!!

7 Komen

Peugeot  4008

Merupakan crossover yang berasaskan daripada model Mitsubishi ASX/RVR/Outlander Sport. Selain daripada model ini, Citroen C-Crosser juga berkongsi model asas yang sama dengnnya.

Peugeot 208 GTi Concept

Bakal merancakkan lagi segment supermini, Peugeot 208 GTi Concept juga bakal dipamerkan di Geneva nanti. Jika dilihat pada gambar di atas, kereta konsep ini nampaknya dah hampir kepada model produksi. Jadi kita boleh bayangkan wajah sebenar model ini jika berada dipasaran kelak.

 

Peugeot 208 XY Concept

Satu lagi versi konsep dari model 208, yang diberi nama 208 XY Concept merupakan versi mewah & gaya hidup. Idea ini dicetuskan oleh Peugeot untuk menandingi model Citroen DS3. Dengan kemasan dalaman yang mewah & elegan, pastinya ia menjadi pilihan pembeli apabila dilancarkan kelak.

7 thoughts on “Peugeot bakal menggegar di Geneva 2012!!!

  1. nampak gayanya cantik betui kalau dah diproducekan nanti.. kalau lah P322A macam ni nanti hehe..

  2. berkenan tgk panel dashboard tu…

    skrin tu mmg sesuai kedudukan dia atas air-cond…tinggi skit senang…tgh drive pun x risau nak tgk skrin…

  3. Peugeot pun rebadge mitsubishi..geng2 basher proton mane? kutukla Peugeot plak..

  4. exterior nampak aggressive and sporty. tak tahu kenape p3 tak mahu buat sporty, macam tuah, walaupun cakap follow european car.

  5. sangat lawa.. paling tertarik dengan front fascia dia

  6. Plat number macam tulis waja jer??

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s