funtasticko design

http://funtasticko.net

Misteri kotak hitam terbongkar!!!

21 Komen

Akhirnya sebentar tadi terbongkar misteri kotak hitam yang dipamerkan di Lot 10, Bukit Bintang sejak minggu lepas. Ianya merupaakan sebuah Proton Inspira YES 4G edisi khas bukan P3-21A. Ini merupakan kereta Internet 4G Pertama di Malaysia. Dilengkapi dengan stiker bertemakan Yes 4G themed, cermin gelap titanium black , rim alloy 18 inci, 3 buah iPad 2 Wifi dan Yes Huddle 4G mobile hotspot. Selain itu ia juga dilengkapi dengant pemain audio Bluetooth Sony.

Inginkan kereta ini? Mudah sahaja, anda perlu menyertai peraduan Win Malaysia’s 1st Internet 4G Car Contest

sumber : http://www.facebook.com/ProtonCars

21 thoughts on “Misteri kotak hitam terbongkar!!!

  1. Bkan P3-21A dah bkan jga Inspira R3….

  2. Limousine…

  3. bila lah inspira r3 mau keluar daa….

    p/s: lama tak nmpk DSZ….

  4. proton R3 x mo jual ka 18″ rim tu? nak masuk dalam bold nih huhu

  5. jgn asyik layan jer..driver tgk dpn..

  6. Kereta apa dalam showroom Proton ni?

    Aku copy pertanyaan ni dari blog Paultan juga. Hatchback tu.

  7. mengecewakan betul.. POOR workmanship. setakat 3 ipad.. bukan integrated pun dengan radio and all.. cant believe i waited a week for this….

    • They are not selling this car. This car will be given to the contest winner.

    • yup, the car is just a marketing tool to promote Proton – YES collaboration. It is meant to create the buzz and what better place to promote this other than Bukit Bintang area surrounded with all the tech-savvy people🙂

  8. kenapa DSSZ nmpak macam sedih jer..

  9. ABIS LA KERETA NI JADI SASARAN IF TINGGALKN KETE UTK PARKING. ATI TAK SENANG WOOO. BAIK CABUT JE IPAD TU SIMPAN RUMAH.

  10. just say, wowwwwwww!!!

  11. bro, cuba selidik keta apa ni. jumpa kat comment paultan

    • savvy kot… ??

    • savvy, mungkin jugak kalau tgk silhouette dia lah. Tapi takleh confirm jugak. Pelik juga kenapa balut2 savvy mcm tu sekali. Savvy pun dah stop production dan gambar tu bukan gambar lama pasal ada nmpk bunting exora bold kat tiang tu. Jeng jeng jenggg…😀

    • Mungkin dkt Eon Showroom kot(kan dia jual mcm2 kereta),agak2 DRB ada x kereta baru nak Launch??? saya cakap macam tu sbb dah banyak kali tgok kereta2 baru PROTON diangkut sekali dgn kereta2 baru MITSHUBSHI(Triton n Lancer GTsportback) dalam satu lori…since DRB take over ni…

    • Keta savvy gear box yg jemm. X bole nk jalan tapi keta dah x de jual dah end of sale..so kena tutupla nak cover

    • patut savvy x laku,duk showroom tp kene selimut.hehe

  12. satria neo versi aprc kot..

  13. ntah la..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s