funtasticko design

http://funtasticko.net

SPYSHOTS : VW POLO misteri ditemui!!!

16 Komen

Adakah ini VW Polo versi pemasangan tempatan yang bakal dipasang di Pekan atau versi yang bakal dijadikan sebagai Proton sperti yang dikatakan https://funtastickodesign.wordpress.com/2012/03/05/vw-bakal-jadikan-polo-sebagai-kereta-proton/ sebelum ini? Pelbagai persoalan bakal timbul mengenai gambar di atas.

Bahagian belakangnya pula ditutup seolah-olah menyembunyikan sesuatu ataupun ia memang sengaja dibuat untuk menarik perhatian ramai. Adakah trade plate yang digunakan ada kaitan dengan Proton sebagai contoh yang ada kat sini https://funtastickodesign.wordpress.com/2012/02/03/kompilasi-spyhots-model-p3-21a/ .

Kereta ini telah ditemui di Esso Jalan Universiti oleh sahabat kita motorlaju125. Terima kasih kerana sudi berkongsi gambar ini.🙂

16 thoughts on “SPYSHOTS : VW POLO misteri ditemui!!!

  1. Proton expects 1,000 bookings for its new model at an event next week

    SHAH ALAM: National car manufacturer, Proton Holdings Bhd, expects to secure about 1,000 bookings for its highly-anticipated new model, P3-21A, at the five-day “Power of 1” event next week.

    “Bookings for the soon-to-be-launched global car will start from March 14 nationwide and visitors can see the car at the event,” group managing director, Datuk Syed Zainal Abidin, told reporters here today.

    The “Power Of 1”, to be held from March 14-18 at Bukit Jalil National Stadium, is the company’s largest outdoor showcase featuring its technology advancement, engineering achievements, innovation and motorsports success.

    The event is expected to attract 10,000 visitors per day.

    Sumber: The Star

    • kalau tak pergi sana tak boleh booking ke? tak aci la sebab 14 march tu hari kerja. ke boleh booking dimana2 pengedar sah?

  2. Ini mmg packaging polo cbu dari port….

  3. Satria Neo R3 lagi menarik..😛

  4. polo tu mcm kereta yg bar diambil dari port.. cover kain putih tu mmg bese pasang kt kereta yg baru utk naik kapal sebagai perlindungan

  5. sedan ke hatcback ye…

  6. Jgn lupa segmen auto dlm buletin utama mlm ni, ada cerita & teaser pasal P3-21a

  7. abc kedai mamak lori tue best..dulu die punye yard kt blkang mid valley.skg x tau la..memang ade tapal stikel bai..takut taik burung gagak..nanti terhakis cat lak..heheheee

  8. eden ado nmpk polo ni aritu atas trela sekali dgn spesis VW yg lain

  9. pergh tmpt ni la tmpat aku slalu cod brg kete (zaman2 niaga brg kete dulu).. tggu supplier brg kt parking kfc dekat ngan ppum..

  10. that is just a regular polo that hasn’t been pdi yet, they comes from south afrika that way for shipping protection only until they reach dealership it will all be taken off.

  11. in fact, thats the current one we will get, Polo Sport 1.2 TSI with bigger rim, armrest and rcd310

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s