funtasticko design

http://funtasticko.net

Hasil skodeng P3-21A dalam kotak peek a boo

6 Komen

Semalam sempat intai dalam kotak peek a boo warna hitam yang dalamnya ada sebuah P3-21A berwarna putih. Memang kalau tengok guna mata kasar tak berapa nampak sebab terlalu gelap. Jadi terpaksa menggunakan teknik skodeng guna kamera telefon bimbit & inilah hasilnya. Sesiapa nak mengintai kotak tu lepas ni disarankan guna kamera telefon bimbit, sebab flash tu akan terangkan kawasan dalam kotak, cubalah… hahaha🙂

6 thoughts on “Hasil skodeng P3-21A dalam kotak peek a boo

  1. Mcm ssh je nk tgk . Leak photo dgn promo video sebelum ni lg clear gambaran dr kotak peek a boo ni..

  2. nama kereta utk P3-21A masih lagi misteri..

  3. agak2, berapa kali lagi proton akan gunakan kaedah kotak peek a boo ni? Rasanya macam tak berbaloi je skodeng sebab teaser dah banyak keluar, kereta dah buat demo masa showcase.

    Better proton letak kereta ni dalam kotak kaca je.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s