funtasticko design

http://funtasticko.net

Ciri-ciri menarik pada P3-21A

16 Komen

Key fob rekaan terbaru (ala-ala Swiss knife)

Soft touch plastic pada bahagian atas door panel dalam (yang warna gelap area door handle) & door handle rekaan terbaru

* Gambar-gambar di atas dari bro hawarey

Teknologi Hot Press Forming (HPF), sistem suspensi & enjin CFE

 

Struktur kerangka P3-21A

  

* Gambar-gambar di atas dari bro Nik Mohd Firdhaus

Ini merupakan sebahagian daripada ciri-ciri menarik terkini yang terdapat pada model P3-21A. Terima kasih kepada bro hawarey dan bro Nik Mohd Firdhaus. Gambar selebihnya adalah dari koleksi saya.

16 thoughts on “Ciri-ciri menarik pada P3-21A

  1. smart kunci…ade gayela…

  2. hahaha kunci tu 100% same dgn kunci volkswagen. hehe.

  3. kunci tuh sejibik macam mazda…

  4. p321a ni mmg kereta konti…improvekan lagi proton.
    sunroof bila nak letak…lagi stylo

    • coming soon la bro…slow2…tgk baby p3-21a pnye progress…klu bnyak jualan…xmustahil it will come with SE version….

  5. abang saya punya mazda 3 keyfob…looks like this!…wahh..protonn…cantikla…thats what i call good detailng…n even the door is nice… goos job man..good job!

  6. Saya ada satu persoalan, adakah semua variant akan mendapat dashboard/trim yg sama mcm warna gelap dlm video teaser tu, atau hanya premium sahaja, manakala standart dan eksekutif akan mendapat dashboard/trim yg berwarna coklat seperti dlm leaked photo

  7. ESok Ada final r3 atTack jam 3.30 petang di bukit jalil. 16 kereta terpantas akan berentap.

  8. door panel texture..mmng soft plastic sperti premium car…..(ade jugk premium car yg x guna saft plastic)heheh

  9. petang semalan tengok DSZ berentap ngan tengku djan kat track…dua2 pakai lotus car.. dsz menang…. boleh tahan gak skill DSZ.. apapun tengku djan memang the great…

  10. mcm ni yg rakyat n pembeli nk.
    improvement yg kena pada tempatnya.
    good decision making with right action.

  11. yg pergi power of 1 tu…tak leh sentuh ker dashboard tu? katakan dash board pun soft touch plastic jugak….mesti sama macam yg kat pintu tu…

  12. aper2 pun nak tengok actual crash test dari au ncap.

  13. Pingback: Proton P3-21A Key Fob Design | sembang-auto.com

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s