funtasticko design

http://funtasticko.net

Kegembiraan berganda buat pemenang terakhir “My PROTON Makeover”

16 Komen

2 buah kereta terakhir yang bakal diberi sentuhan Makeover telah diserahkan kepada R3 untuk diubahsuai. Pemilik kereta bertuah tersebut ialah Amirul Azim Mohd Hussain seorang perunding IT berusia 36 tahun dan Lee Koon Gaik, pembuat rumah berusia 54. Mereka telah dipilih sebagai pemenang ke-5 & ke-6 program tersebut.

Nampak gayanya kedua-dua buah kereta ini bakal berubah wajah. Kita nantikan hasilnya tak lama lagi. Tahniah kepada pemenang, mesti anda tidak sabar menunggu kepulangan kereta kesayangan tu kan? 🙂

Advertisements

16 thoughts on “Kegembiraan berganda buat pemenang terakhir “My PROTON Makeover”

  1. WCJ 1140 = Proton Saga Megavalve Aeroback 1.5 I (Auto)….sangat-sangat RARE… 😉

  2. Cerita Perjalanan Proton…See it to believe it!!! =)

  3. Ni Perjalanan 25 tahun Proton. . . .See it to believe it !!

  4. yawning!!!!

    • saya rase mmg ada usaha untuk menjatuhkan proton secara halus…. masalah tersebut ada yg pertama yg saya dengar tentang exora bold, yg sebelum ni hanya tentang masalah pada sistem vvt tg telah settle, cvt tu bukan proton buat so boleh claim warranty sbb di supply oleh oem punch…

  5. hahaha..ada ka pulak gearbox bukan proton yg buat..
    dh tarok dlm kereta proton, kirankomponen proton la…
    ada ke senang2 kata bukan proton ygg buat.
    apa punya excuse..
    proton kalau bagi excuse yg sama, mmg proton bangang.
    yg merana, org yg bayar bulan2 hutang beli kereta proton…
    itula masalah beli keta proton..
    service center akan tolak sana, tolak sini…

    huhu…apa la proton ni…
    sakit hati org ja..

    • faham x saya kata boleh claim warranty….

      • claim mmg lah dpt.tp nak kena 3 4 kali pegi sc. dah buang bnyak masa org. keta kena tgl kat sc 2 3 hari. Kalu keta dah ada sebijik tu tak ke mnyusah kan org. ckp sng lah,org yg dah trkena mmg bengang gilalah.

    • Semua kereta ade problem cuma kes ni dpebesarkn untuk menjatuhkan proton, kes terpencil je, pengguna berhak mendapat hak mereka dan ada saluran yg boleh digunakan, mungkin sc x kendali dgn betul, boleh adu dekat Tribunal tuntutan pengguna adu kat blog ni bukan diorang boleh buat apa pun

      kereta apa pun semua ada problem cuma kalau kereta import owner dia malu nak mengadu kat org sbb beli kereta mahal2 pun ade problem juga, cuma sebagai penguna kite punya hak dan perlu tau mcm mana nak handle benda mcm ni…

      salah satu contoh..problem kereta lain

      http://eightgc2.forumup.com/viewforum.php?f=17&mforum=eightgc2&sid=4a78b63caa7d9ab77f27795e528d3559

    • bila ank anjing sdah dpt keyboard, kita dpt la lihat mcm mamat rndah akhlak mcm ni. nk bash 24 jam. xde keje laen ke wei? mnyalak kuat, kalo btol ang jd mcm namawee la, xpuas ati wt kontroversi. bru berani. stakat dlm blog pumpang sne pumpang sni, org xsalute pn

    • The ball is in your court my friend. You have choices to choose. The money is in your hand. Buy what you want and ignore what you don’t want. How about that and what say you?

  6. aduhh.. kiciwa… kereta kita tak terpilih.. hu3… tahniah le mereka yang terpilih… cheers..

  7. pak mertua saya ada sebijik proton wira limo…kalo la bleh mintak R3 make over…sure gempak…sebab kat dalam malaysia ni ada berapa bijik je kete tu…memang rare giler…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s