funtasticko design

http://funtasticko.net

Cawangan ke-60 HONDA Malaysia kini dibuka

7 Komen

Honda Malaysia merasmikan pembukaan pusat 3S terbaru di Setia Alam untuk menampung permintaan yang semakin meningkat untuk jenama tersebut . Tiong Nam Motor juga menyertai Honda Malaysia dengan membuka pusat 3S terbaru dan terbesar di kawasan Shah Alam-Klang yang menawarkan khidmat  jualan, servis & alat ganti di bawah satu bumbung. Ia juga merupakan pengedar yang ke-60 Honda di Malaysia. Mereka telah melabur sejumlah RM7.3 untuk membina pusat tersebut.

Presiden Honda Malaysia dan Ketua Pegawai Operasi, En. Rohime Shafie telah merasmikan majlis pembukaan tersebut berkata “ Tiong Nam Motor mempunyai kepercayaan yang kuat ke atas jenama Honda dan memahami kepentingan untuk mengadakan hubungan yang baik dengan pelanggan. Ia akan membina hubungan yang positif dengan pelanggan dan beliau juga kagum dengan usaha Tiong Nam Motor untuk membina pusat 3S tersebut demi menjaga kepentingan pelanggan mereka.”

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

7 thoughts on “Cawangan ke-60 HONDA Malaysia kini dibuka

  1. whoa honda ,
    stream costs 150k.
    how about with that 150k
    buy exora bold cfe and another one preve cfe= total of 150k

    • beli exora bold sebijik yg lebih tu buat dp rumah bro, sekurang-kurangnya rumah x susut nilai….. jgn le tukar kereta 3 tahun sekali kenyang bank makan interest… hehe…

  2. untung labur 7hinggit 3 kupang jer kan.. lol

  3. beli la keta honda best , bila servis kat sc baru tau mahal nak maintain, huhu

  4. hanya mampu beli HONDA EX5 sahaja…hehe

  5. Orang punya duit, biar la dia nak beli. Jangan la nak pertikai. Dan kalau nak kata proton lebih bagus dari honda, adoi…… Kelakarnya. U get what u pay la.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s