funtasticko design

http://funtasticko.net

Nissan LEAF bakal dilancarkan 4hb Mei ini!

10 Komen

Nissan bakal melancarkan kereta elektrik mereka Leaf, Jumaat ini. Nantikan kemunculannya!

10 thoughts on “Nissan LEAF bakal dilancarkan 4hb Mei ini!

  1. pemanduan di bandar sesuai… tapi long range agak susah kecuali hendak bermalam di RNR

  2. comelnyer kereta nih.. harap2 murah la

  3. x de pula rakyat mlysia nak kutuk model macm ni..
    kalau la logo kereta LEAF ni letak jadi logo Proton,,, x tebaca komen kat sini.

    • brand jepun ni bro…org malaysia ni dlm kepala hotak diaorg semua brand dr jepun dh complete, terbaik, x de cacat cela dr segi design & kualiti wlupun realitinya…ehem…ehem…x sebagus kualiti brang jepun dulu2…

  4. Mmm… Bentuk ikan. Comel tapi nak kata sporty x jugak:)
    proton kalau nak wat model kereta elektrik pastikan bentuk sejibik mcm model rendering EMAS tu. Baru ar comel, sporty n elegan:)

    cheers!

    • Sepatutnya. Model nie diberi nama FISH. Mazda3 sepatutnya diberi nama LEAF sbb konsep rekabentuk luarannya bertemakan daun:) hehe.

      Cheers!

      • naseb bek ikan, kalau pig ker dog ker,.. kan dah jadi satu hal. Mcm kereta kompak yg buat BMW nose job. Dah mcm khinzir pun ada..

  5. Dah check harga dia kat UK. Dalam £30990.00.
    Lagi mahal daripada Jaguar XF 2.2..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s