funtasticko design

http://funtasticko.net

SPYSHOTS : Skoda Rapid versi produksi menunjukkan rupanya

16 Komen

Menarik juga rekaan model Skoda Rapid versi produksi ini walaupun nampak plain dan simple ala-ala gaya rekaan Volkswagen. Tidak menghairankan kerana Skoda merupakan anak syarikat kepada Volkswagen. Rekaannya juga tidak jauh berbeza dengan model konsep Skoda MissionL Concept.

Advertisements

16 thoughts on “SPYSHOTS : Skoda Rapid versi produksi menunjukkan rupanya

  1. ni bukan dari polo sedan ke

  2. Mmm… stail depan dah mcm waja plak rupanya. Apa2 pun Preve lagi menarik, lebih seksi n romantic curve dari depan ke belakang masih menang preve:) Mgkin pilihan warna putih n hitam akan menyerlahkan lagi texture model Rapid nie;)

    cheers!

  3. Nampak macam Preve… tp aku setuju, preve cantik lagi… haha

  4. kalau tgk kat web skoda India, skoda Rapid bentuknya lain di mana rekaan depan dan belakang mmg tipikal skoda. Tapi kalau tgk gambar ni, mmg lain benar rekaan depan dan belakang. ada 2 versi ke?

  5. their design is plain but their quality is superior 🙂

  6. if this is a PROTON DESIGN…4 sure a mountain of black curse will blow up!!!!!

  7. Walaupun nampak bosan , tapi jualan lebih baik berbanding kereta proton
    Kuasa jenama pun lebih besar

    • dh jual ke kete ni? blum jual lg kn? so mana tau sales dia tinggi?

      bosan dr segi design, itu sahaja.

      apa kaitan ngn sales?

      pastinya jualan kete ni lg byk dr ferrari…lol

    • kereta belum jual. Tapi skoda nh ibarat mcm p2 la. dapat teknology lama dari parents. Tapi sekurang2nyer taknology lama tu pun bukan nya calang2. Setakat EPS apa main.

  8. wlpn nmpak simple..tp nmpak mntap dr preve,tk serabut sgt(design)

  9. Ada jgak y kta mantap yek,aku tgok sbijik cam BLM + FLX….
    Dpan Iras2 PREVE + Tgah GEN2 + Blkang BLM…
    Sah2 p1 y klua dlu….
    Aper cer bro…….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s