funtasticko design

http://funtasticko.net

INFINITI “10 Jenama Teratas Kereta Terbaik untuk 2012.”

1 Komen

Total Car Score, peneraju ranking dan laman web perbandingan automotif, mengumumkan INFINITI sebagai jenama yang teratas dalam senarai “10 Jenama Teratas Kereta Terbaik untuk 2012.” Kajian yang memberi tumpuan pada kekuatan keseluruhan jenama, berdasarkan penilaian berangka bagi kenderaan model tahun 2012  oleh media bebas dan pengulas automotif. Kenderaan INFINITI mendapat purata 82.09 Total Car Score diikuti oleh Mercedes-Benz, Buick, Audi dan Lexus.

Barisan model 2012 INFINITI termasuk sedan mewah Infiniti M dan Infiniti M Hybrid, Infiniti G Sedan, Coupe, Convertible, IPL G Coupe, Infiniti FX , Infiniti EX dan Infiniti QX SUV. INFINITI juga baru-baru ini telah memperkenalkan dua model 2013, Infiniti JX dan IPL G Convertible.  Semua kenderaan ini terdapat di pengedar INFINITI seluruh negara.

Tahniah kepada INFINITI!!!

Advertisements

One thought on “INFINITI “10 Jenama Teratas Kereta Terbaik untuk 2012.”

  1. Dalam menuju ke arah market global,menembusi pasaran US n Europe,PROTON perlu ada target untuk memperkenalkan brand baru dalam usaha untuk membawa masuk model PROTON ke sana…sebagai contoh, Toyota menghantar juruteranya ke US dalam usaha untuk mengenali budaya,trend masyarakat disana selama beberapa tahun sebelum memperkenalkan brand Lexus kemudian barulah brand Toyota menyusul…that’s y Toyota boleh establish brand dia kat sana…x salah PROTON mengikut jejak tu tetapi dengan cara kita yang tersendiri….insyaAllah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s