funtasticko design

http://funtasticko.net

Kereta konsep R3 di APRC Rali Malaysia

15 Komen

R3 telah memaparkan gambar beberapa buah kereta konsepnya yang dipamerkan sempena APRC Rali Malaysia melalui facebook ProtonMotorsportsR3. Ada di antaranya masih diperingkat konsep dan yang paling mencuri tumpuan nanti ialah kemunculan Prevé R3 Concept dan Satria Neo S2000 Concept. Kepada sahabat-sahabat kita yang berada di Johor jangan lepaskan peluang untuk melihatnya dan kalau dapat ambil gambar kongsikan la ye..🙂

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

15 thoughts on “Kereta konsep R3 di APRC Rali Malaysia

  1. nice🙂

  2. Preve tu cun…hehehehe

  3. xde gambar belakang bro campro?….
    dan tgh hari ni
    http://forum.lowyat.net/topic/2426259
    adoi~

    • actually case ni sbb customer nak perhatian lebih..tu je…

    • Ni macam kereta kat showroom je. Tak genuine macam Mr Ross dan Honda Accordnya..

    • The fact,,sebenarnya preve utk 1st batch ni mmg ade byk masalah. Officemate aku ade pakai satu ni smp naik segan gi sc tak sudah2 ade jer yg x fine. Model baru so servis technician byk benda x tau.. kalo nk beli tunggu la 6 bulan lg. X salah nk beli awl tp kena prepare for known issue tu.

      • Betul.sy pun ada kes.naik fed up ngan karenah birokrasi.part simple kna tunggu 3 minggu.mujur ada sy jumpa mekanik yg bgs.Rajin2 ka join forum.mls sgt like page fb prevoc

    • Owner: PRABU A/L THANAPAL

      WWV 4076 – Proton Preve
      PGN 4076 – Perodua Kancil 850 EX

      Vehicle No Issued
      District Summons No Offense Date/Time Enforcement Date Offense Details Original Amount (RM) Final Amount(RM) BL OPS photo
      WWV4076 IPOH 01DJ537473 30-06-2012 21:26:00 26-07-2012 SPEEDING 150.00 150.00 NO NO NA
      PGN4076 IPOH 1220624358 02-06-2012 11:47:00 26-06-2012 SPEEDING 150.00 200.00 NO NO

  4. dah ada gambar dlm forum2 tempatan… yg neo s2000 concept tu ada stiker “supercharged” di belakang…

  5. poster nampak tak professional sangat… ambik mudah buat poster.. >:

    p/s: attitude DRB dah meresap dlm P1 ker? buat kerja last minit punyer cara…

  6. yang kat ruang saga blm tu biar btul.. yg modified tu kn saga fl, bukannya saga blm. nk wat iklan btul2 la.. mesti ramai owner saga blm kecewa.

  7. Bila start jual bodykit preve.brp

  8. Lg 1 before ngan after better guna kereta yg sama.colour pun lain.tau free painting

  9. tadak savvy pun…bkan kreta proton ke? zzzzz

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s