funtasticko design

http://funtasticko.net

Seat Leon 2013

10 Komen

Ini merupakan gambar rasmi yang terawal bagi model terbaru dari Seat Leon 2013. Model hatchback ini merupakan generasi ketiga model kompak tersebut dan merupakan kereta yang kedua menggunakan platform modular transverse matrix (MQB) terbaru dari Kumpulan Volkswagen selepas model hatchback Audi A3. Gaya rekaan model ini telah dipertontonkan melalui model IBE Coupe Concept di Geneva dan Frankfurt tahun lalu.

Pada pendapat saya model ini agak menarik walaupun gaya rekaannya tak terlalu futuristik dan nampak kemas terutama dibahagian dalamannya. Apa pendapat anda?

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

Advertisements

10 thoughts on “Seat Leon 2013

  1. menarik…kemungkinan mk7 vw golf pun lebih kurg mcm ni jgklah rupenya.

  2. overall it looks nice,simple yet elegance…

  3. satria neo punya interior mcm ni?…
    jauh panggang dari api…

    proton? mcm tu la..huhu
    apa pun tk boleh…lemau sbb bnyk tido..

  4. lampu blakang tu teringat forte koup plak…

  5. dr depan dh nampak ala2 preve sbb design bumper dia sama style X…cam dh boleh imagine yg rupe preve hatchback…wekeke…

  6. Proton kalau bleh design la dashboard macam ni. Simple tapi nice. Radio matching dengan dashboard. tak nampak alien. Soft plastik memang best tapi jangan la semata mata soft plastik tapi design dull.

  7. design lekuk2 tajam

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s