funtasticko design

http://funtasticko.net

SUV kecil Chevrolet Trax bakal buat penampilan sulung di Paris Motor Show

8 Komen

Ini merupakan gambar rasmi terawal untuk model SUV kecil Chevrolet Trax yang bakal buat penampilan sulung global di Paris Motor Show bulan hadapan. Direka untuk menyaingi SUV yang sekelasnya seperti Nissan Juke, model ini bakal dipasarkan ke lebih 140 negara seluruh dunia tetapi tidak di Amerika Syarikat. Ia bakal berada dipasaran mulai awal 2013. Adakah Naza akan membawa masuk model ini nanti? Yang pastinya model ini bakal menarik peminat SUV yang inginkan kenderaan yang lebih kompak dengan rekaan yang menarik. 🙂

Advertisements

8 thoughts on “SUV kecil Chevrolet Trax bakal buat penampilan sulung di Paris Motor Show

  1. Cantik, rasanya segmen ni kalau NAZA masuk boleh conquer sebab selepas Nautica dan Kembara dah takde kompak SUV macam ni lagi.

  2. stance yg cm gtr tu aku boleh terima,

    tp side mirror tu xde yg lg cantik ke?

  3. Bagus juga kalau chevrolet Trax ni dijual di Msia. Dah lama pasaran untuk SUV kompak dibiarkan kosong. Mungkin SUV kompak sebegini masih ada lagi peminatnya di sini seperti zaman kegemilangan perodua kembara.

  4. Nice…nmpak Muscular and Tough…
    offtopic…ttg SUV Youngman tu…ader cita dier nk join Paris Motor Show ker??
    n Proton a.k.a DRB xde nk amik mdel T5 tu??

    • DRB? Secara logiknya tak kot. Diorang tak nampak segment tu menguntungkan Proton rasenye. Kecuali jualan kereta sekarang strong dari dalam dan luar negara, then mungkin diorang consider.

      p/s: preve cam dah bersepah atas jalan dah sekarang. nak tgk camner dia perform kat luar negata especially aussie..

      • yep.. mmmg bersepah.. Semalam saya pergi jalan2 Taiping-Ipoh-Kampar-Sungkai-Teluk Intan-Manjung-Taiping balik. Merata2 boleh jumper even seceruk2 jalan sungkai-teluk intan

  5. boleh fight dgn ASX…compare spec which is better…

  6. compare ngan Rush pun ok jugak ni….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s