funtasticko design

http://funtasticko.net

Salam Aidilfitri & Maaf zahir batin

19 Komen

Saya zarul @ campromania mewakili funtasticko design & auto anda mengucapkan Aidilfitri & Maaf zahir batin kepada pembaca blog beragama islam khususnya. Semoga kedatangan Syawal kali ini adalah lebih bermakna dan pesanan saya kepada rakan-rakan yang akan pulang ke kampung halaman, berhati-hati di jalan raya. Speed trap di mana-mana & ingatlah orang yang tersayang. Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Hari Merdeka kepada seluruh rakyat Malaysia.🙂

19 thoughts on “Salam Aidilfitri & Maaf zahir batin

  1. Slamat Hari Raya jugak to all Funtasticko Design…Slamat Memandu dan Slamat Sampai ke Destinasi yg d’tuju..= )

  2. Salam Aidilfitri juga untuk saudara Zarul sefamili. Semoga ceria berhari raya.

  3. Eid Mubarak utk semua🙂

    minal aizin wal faizin~

  4. Walau langkah tak bertemu,
    Tangan tak berjabat,
    Ucap tak terdengar,
    Mata tak bertentang,
    Mohon maaf segala kesilapan,
    Kerana ada tikanya mata silap memandang,
    Telinga salah mendengar,
    Lidah terlanjur berkata-kata,
    Jari jemari tersalah taip,
    dan hati tersalah menduga,
    Sesungguhnya yang baik itu datangnya daripada Allah,
    dan yang buruk itu datangnya daripada diriku sendiri.

    ::::SELAMAT HARI RAYA SAYA UCAPKAN PADA SEMUA:::

  5. Selamat Hari Raya kepada Admin & Semua…

  6. slmt hari raya..maaf zahir batin…kpd yg memandu pulang ke kampung,pandulah dgn berhemah

  7. kalo tuan tanah boleh kongsi tip check kereta sebelum long distance drive ker, molek sgt tuh…
    slmt hari raya boh.

  8. Selamat hari raya eidul fitri dan maaf zahir batin pada bro zarul dan semua funtasticko follower.

  9. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kepada semua yang mungkin tersa hati semasa komentar…

  10. Salam Aidil Fitri untuk tetuan rumah dan tetamu rumah…
    Maaf zahir batin…

  11. Salam Aidilfitri. Jemari disusun mohon kemaafan…andai ada guris di hati selama berkomentar di daerah ini. Semoga raya penuh bermakna utk semua. Maaf Zahir & Batin.

    salam n cheers!

  12. PKR sedang buat kempen turunkan harga kereta.
    sticker dia tk menggambarkan politik.
    aku sokong harga kereta turun.
    be end mesti tknk kasi turun, sebab nanti bapak2 kroni hilang mata pencarian…
    AP semua dpt kt kroni..

    jom TUKAR masa pru13.
    aku dh muak dgn mainan be end.
    sampai slogan merdeka pun nk main sentimen politik.
    tk pilih be end bukan bermakna pkr tu elok, tapi sekurang kurangnya perubahan akan berlaku.

    be end hentikan pembohongan kerajaan hanya bn dan bn itu kerajaan.
    hanya org otak sempit ja yg angguk.

    selamat hari raa aidilfitri..
    maaf zahir batin.
    tranformasi menjana kemajuan minda dan negara.

    all units, transssform!
    kalih jgn tk kalih.

    • Kerajaan tetap kerajaan dan BN tu bukan kerajaan, BN hanya parti politik yg menang dan mentadbir negara. Hanya orang kampung yang tak sekolah tinggi fikir BN itu kerajaan..haha

      turunkan harga kereta tu ok..aku setuju.. at least Perutdua dan Proton tu jual murah2 dahle..kalau preve CFE, Exora Bold sekitar RM45k je pun dah cukup kereta luar biar le kekal harga sekarang..haha..

  13. to all posters here its time forgive and to forget

  14. Selamat Hari Raya semua..

  15. selamat hari raya kedua huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s