funtasticko design

http://funtasticko.net

Adakah ini Volkswagen Golf MKVII?

8 Komen

Adakah ini Volkswagen Golf MKVII? Jika benar apa pendapat anda? Nantikan kemunculan rasminya tak lama lagi…🙂

8 thoughts on “Adakah ini Volkswagen Golf MKVII?

  1. Secara total nya saya melihat luaran amat ngancam.. rim kene dgn rekaan luaranya yg ganas dan garang disaluti dgn tayar berprofil tinggi…dual tip exhaust tp bagaimana dengan rekaan dalamnya?engine? ada sebarang perubahan ketara atau tidak?

  2. Tak nampak beza sangat dengan mark vi, face beza cuma hilang 1 line kat grill, tapi wheelbase nampak cam panjang sket.

  3. Mk-7 lebih panjang dan lebar dari mk-6. Wheelbase pun lagi panjang. Enjin dah pasti ada update dari vw. Tunggu je la. Design byk pengaruh sirocco.

  4. some say its boring but for me its a timeless beauty, even mk5 still looks fresh

  5. cm lexus hybrid yg mmg smart tuh

  6. new golf akan dilancarkan 4 Sept ni di berlin..x sabar nk tunggu..

  7. Audi A3 ler. Takde nak dibezakan sangat. Cuma kalau Audi dah lagi mahal ler dan mungkin ada Quattro.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s