funtasticko design

http://funtasticko.net

Lakaran Honda Accord 2013 versi pasaran Rusia dan Eropah

7 Komen

Lakaran di atas merupakan Honda Accord 2013 yang turut dipertontonkan sempena Moscow Auto Show 2012. Kemungkinan inilah Honda Accord 2013 yang bakal berada dipasaran Rusia dan Eropah. Lakaran ini juga mempunyai persamaan dengan Honda Accord 2013 versi pasaran Amerika Utara. Setakat ini belum ada maklumat rasmi mengenainya.

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

7 thoughts on “Lakaran Honda Accord 2013 versi pasaran Rusia dan Eropah

  1. macam passat cc

  2. much better design than current. adakah model ini juga akan dibawa ke Malaysia?

    • mmg sama tp yg bumper + grill lakaran ni lg cun, n mmg patut tukar design lain sbb nampak pelik sgt2…n ble dh tgk link tu, aku lg suke model sekarang ni, nampak lg lebar n sporty…

  3. Cun..aku dah bayar booking accord tp dealer kata accord nak kua new model sept ni.harap2 model ni masuk kat msia

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s