funtasticko design

http://funtasticko.net

Inilah dia KIA Carens generasi baharu

10 Komen

KIA dengan rasminya mengeluarkan gambar studio Carens generasi baharu yang bakal membuat penampilan sulungnya di Paris Motor Show 2012. Rekaan luarannya seakan-akan KIA Cee’d versi minivan dan nampak lebih kompak dengan rekaan yang moden. Tiada sebarang maklumat rasmi mengenainya setakat ini. Harap pihak NAZA akan membawanya ke pasaran Malaysia tahun depan kerana memang sesuai sangat untuk menggantikan Rondo yang dah nampak semakin dimamah usia, hehehe…🙂

sumber : carscoop.blogspot.com

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

10 thoughts on “Inilah dia KIA Carens generasi baharu

  1. nmpk agak sempit klu jd 7 seater……….tp design mmg smart

  2. fail la dashboard…. preve lawo lagi…

    • Bagi sy dashboard preve yg fail, kalau tengok kia carens punya dashboad kat aircond vent ada sedikit silver garnish dan x nampak terlalu simple, bhg tengah pula ruang digunakan sepenuhnya, kat preve bhg tengah mmg terlalu simple dan kosong

  3. MPV paling cantik kalau dapat masuk pasaran Malaysia. hope mantain harga skrg

  4. mmg cun dan nampak ala2 wish…

  5. bughok benar muke depannye…

  6. Sadly naza is quite irresponsible in their afersales service, for me Kia is good, but worrisome is left to customer for its maintanabiliy in years to come.
    Proto although they got some issue, they are more promissing to be kept by owners since parts and technicals are readily.

    • betul2..
      Tapi kalau masuk malaysia gerenti tapau exora, mazda 8 and others. Bukan aper, sedangkan saya pun boleh minat…
      Kalau betul proton nak compete, proton kene FL kan EXORA dengan NEW FAMILY face and semestinya new tech..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s