funtasticko design

http://funtasticko.net

Ducati Truck Roadshow tiba di Kuantan

Tinggalkan komen

Kepada orang-orang Kuantan, Ducati Truck Roadshow telahpun sampai dan kini sedang membuat pameran yang bertempat di Stesen Minyak Shell, Mizani Trading, Jalan Bukit Setongkol. Pameran ini akan berada di sana selama dua hari, bermula hari ini (12 tengah hari – 5 petang) & esok (11 pagi – 5 petang). Anda boleh melihat lebih dekat model-model dari Ducati seperti 1199 Panigale, Hypermotard 796, Monster 795 dan Diavel Chrome.

Di sana juga anda boleh mendapatkan barangan Ducati yang menarik seperti minyak wangi, jaket, t-shirt dan lain-lain dengan harga yang menarik. Diskaun 10% untuk barangan Ducati diberikan kepada sesiapa sahaja yang membeli minimum RM50 petrol Shell V-Power semasa acara tersebut berlangsung. Sebagai layanan kepada pemilik Ducati  di kawasan tersebut, mereka akan menunggang motorsikal Ducati mereka ke lokasi acara tersebut dengan mendapat isian semula petrol Shell V-Power dan pemeriksaan percuma kenderaan mereka dari juruteknik Ducati yang terlatih.

Jadi tunggu apa lagi, datanglah beramai-ramai ye. Terima kasih kepada Ducati Malaysia kerana bagi saya free goodies, hehehe… 🙂

KLIK UNTUK BESARKAN IMEJ

 

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s